Pavle i Nino osvojili ulaznice za "Born in Sand"

"Born in Sand" okupiće DJ-eve iz Crne Gore i regiona koji će publiku zabavljati više od deset sati
125 pregleda 0 komentar(a)
Born in Sand, Foto: Promo
Born in Sand, Foto: Promo
Ažurirano: 02.07.2018. 14:55h

Nino Dautović i Pavle Mudreša osvojili su po dvije ulaznice za drugo izdanje “Born in Sand” manifestacije održaće se u subotu 7. jula u “Milina Beach Baru” u Ulcinju.

Oni su bili najbrži u nagradnoj igri portala. Nagrađeni će biti obaviješteni o preuzimanju ulaznica.

"Born in Sand" okupiće DJ-eve iz Crne Gore i regiona koji će publiku zabavljati više od deset sati. Iz Srbije dolaze Shoxy i Goya, dok će crnogorsku scenu predstavljati rezident “Miline” Lerr, te Aleksandar Grum i Branko Vuković koji su rezidenti organizacije “Click 2 Dream”, zaslužne za ovaj događaj.

Nakon uspješnog gostovanja francuske tehno zvijezde DJ Deepa u Podgorici početkom godine, “Click 2 Dream” se okrenuo prvom “open air” događaju ove godine. Nenad Petronijević Shoxy dobro je poznato ime beogradske klabing scene na kojoj je prisutan još od slavnih dana kultnog kluba “Industrija”. Nastupao je širom svijeta, a poznat je po kombinovanju laganijih chill out i haus zvukova sa tehnom.

Gojko Dulović Goya jedan je od lidera moderne vojvođanske tehno haus scene kojeg će organizacija “Click 2 Dream” drugi put ugostiti. Početak događaja zakazan je za 21 sat, najavljeno je da će trajati možda i više od deset sati, a ulaz će koštati šest eura. Mlađima od 18 godina neće biti dozvoljen ulaz.

“Sa dolaskom ljepšeg vremena i toplih dana, mijenjamo muzički koncept koji praktikujemo mimo navedenog perioda. Konkretno mislim na tehno pravac koji mi kao organizacija najviše prezentujemo, dok se sa dolaskom ljetnje sezone trudimo da radimo događaje na kojima će biti zastupljena ‘mekša i emotivnija’ muzika. U ovom slučaju to su minimal, minimal house, tech-house”, otkrio je Ratko Ćosović iz “C2D” organizacije što posjetioci mogu očekivati i na osnovu čega su birani izvođači.

Lani je “Born In Sand” trajao dvije noći i okupio preko 800 posjetilaca, a ovaj put je skraćen na jedan dan, odnosno noć.

“Prošle godine je bila ideja da se napravi vikend event, koji će staviti akcenat na promociju domaćih izvođača prije svega. Ovogodišnji domaćini, ekipa iz ‘Milina Beach Bar’ su podržali našu priču. Vođeni uspjehom od lani, odlučili smo da nastavimo ediciju, s tim što smo ovaj put pozvali regionalne izvođače i trajaćemo jedno veče”, objasnio je Ćosović.

Njegova organizacija navikla je publiku i na gostovanja značajnih DJ-eva sa evropske scene, a kako preko ljeta raste broj elektronskih žurki, postavlja se pitanje da li ponovo možemo očekivati dolazak neke zvijezde. Ćosović je odgovorio da su fokusirani prije svega na predstojeći događaj, ali da ideja i mogućnosti na tom tragu ima, te da će ih otkriti nakon žurke 7. jula.

Bonus video: