Gitarista Irie FM izbačen iz benda: Mučio golubove i hvalio se na Instagramu

Spasićev čin su mnogi osudili, a na meti kritika našao se i sam bend
258 pregleda 0 komentar(a)
Irie FM, Foto: Irie FM (Facebook)
Irie FM, Foto: Irie FM (Facebook)
Ažurirano: 02.07.2018. 14:15h

Beogradski bend IrieFM saopštio je da je otpustio gitaristu Nikolu Spasića zbog okrutnosti prema životinjama, koju je podijelio sa pratiocima na društvenim mrežama prethodnih dana.

Spasić je na Instagramu, u nizu "storija", objavio da je na njegovu terasu sletela golubica i napravila gnezdo, a zatim snijela jaja. Napisao je i kako mu terasu godinama opsjedaju golubovi i prljaju je, a da ih je "mlada mama" rastjerivala čuvajući svoja jaja. Potom je objavio da je jaja skuvao i vratio u gnezdo, uz poruku golubici "sa'će deca".

Ovaj čin vidjeli su mnogi pratioci na društvenim mrežama i osudili ga najoštrije, a na meti kritika našao se i sam bend.

"S obzirom na to da se ton, ideja i sam čin, ni po kom osnovu ne slažu sa načelima benda, kao ni muzikom koju u okviru benda irieFM stvaram, ovom prilikom vas obavještavam da sam odlučio da, kao šef, frontmen i autor kompletnog idejnog aspekta benda, našeg aktuelnog gitaristu isključim iz daljeg rada", napisao je, između ostalog, u ime benda Vukašin Marković.

Bonus video: