U Podgorici žurka posvećena Bijonse: Slavko Kalezić zvijezda večeri

Mini koncert počeo je pjesmom “Halo”, koju je posvetio svojoj sestri, a zatim razmrdao publiku hitovima “Crazy In Love, “Never Let You Go”
17 komentar(a)
Ažurirano: 29.03.2013. 16:42h

Druga “Tribute” žurka, koja se u četvrtak veče održala u Buda Baru u Podgorici, bila je posvećena pop zvijezdi Bijonse, a za zagrijavanje publike prije dolaska zvijezde večeri bio je zadužen glumac Slavko Kalezić.

Atmosfera tokom isčekivanja imitacije Bijonse Nouls bila je znatno življa u odnosu na prethodnu “Tribute” žurku, za šta je zaslužan upravo Kalezić, koji je pjevao uz koreografiju na kojoj bi mu pozavidjeli i profesionalni plesači.

Mini koncert počeo je pjesmom “Halo”, koju je posvetio svojoj sestri, a zatim razmrdao publiku hitovima “Crazy In Love, “Never Let You Go” i mnogim drugim.

“Za ovakav nastup čovjek treba da bude odmoran. Naš narod misli da je to lako, ali za mene je to izazov da vidim dokle ide moja snaga i energija. To je ono čime se ja bavim i što radim danima, kao i Bijonse, a narod misli da talenat pada sa neba”, kazao je glumac, koji je u Podgroricu stigao neposredno prije nastupa, jer je u Bečićima igrao predstavu “Maćado”.

Oko ponoći scenu je preuzela Marina Minić u ulozi Bijonse, koja je uz pomoć plejbeka zabavljala publiku imitirajući poznatu pjevačicu.

“Pored toga što je veoma lijepo biti Bijonse istovremeno je i zahtjevno. S obzirom na to da je priprema trajala vrlo kratko, jer sam kasno saznala da ću biti u toj ulozi, uspjeli smo da se snađemo i publika je bila zadovoljna”, rekla je “Bijonse”.

Za posjetioce su organizovane i nagradne igre, a oni koji su se fotografisali sa zvijezdama, ako osvoje najveći broj lajkova na Facebook grupi moćiće da dobiju i karte za Veneciju.

Galerija

Bonus video: