Remi kritikovala Rozgu i Huljić zbog pjesme "Nirvana"

"Ta pjesma je opjevala ženu koja voli i čeka svog muškarca i sve bi učinila za njegovu ljubav", kazala je Rozga "Vijestima"
518 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 28.03.2013. 10:44h

Hrvatska reperka Remi iz grupe Elemental osula je na društvenoj mreži Facebook paljbu po pjevačici Jeleni Rozgi i autorki teksta Vjekoslavi Huljić zbog pjesme "Nirvana".

Reperka smatra da je Huljićeva kroz svoje djelo hrvatskoj ženi naudila više nego svi hrvatski šovinisti zajedno i voljela bi kad bi mogla da joj oduzme pravo na slobodan govor.

"Nalijepila joj je (hrvatskoj ženi) da se realizuje isključivo kroz brak, majčinstvo, da dopušta da je gaze i emocionalno zlostavljaju... A sad kroz ovu sirotu Rozgu poziva muškarca da dođe po ženu 'ko slavljenik po tortu'... Ma daaaaj, molim te! Nikad nisam mislila da ću reagovati na ovakav treš, ali negdje čovjek mora podvući crtu. Zbilja je vrijeme da prestane zaglupljivanje. Žene, ispljuskala bi vas. A Vjekoslavi ustavno oduzela pravo na slobodan govor", napisala je Mirela Priselac poznatija pod pseudonimom Remi.

Vrlo brzo joj je odgovorio Tonči Huljić, suprug autorke teksta za “Nirvanu”, nazvavši zagrebačku reperku nižim oblikom života.

"A sa nižim oblicima života se ne upuštam u raspravu. Ima još nešto - taj niži oblik života pjeva kako nije na vrijeme 'svršila' i kaže da navodno predaje engleski jezik u školi. Svoje dijete nikad ne bih pustio u takvu školu", rekao je poznati muzičar za index.hr aludirajući na pjesmu Elementala "Romantika".

Jelena Rozga je, kako tvrdi, tek od ekipe "Vijesti" saznala za oštre optužbe Remi, a nakon dubokog uzdaha i komentara "šta reći" nije željela dublje da se upušta u medijsko prepucavanje.

"Ta pjesma je opjevala ženu koja voli i čeka svog muškarca i sve bi učinila za njegovu ljubav. Ne vidim ništa loše u tome. Uz pjesmu treba uživati i dobro se zabaviti, a ta pjesma upravo to i nudi i to je ono što nam treba u ovim teškim vremenima. To je sve što imam da kažem", izjavila je Rozga za "Vijesti".

Galerija

Bonus video: