Who See sa "Igrankom" na MTV top listi

Mario Đorđević Noyz: "Drago mi je da smo ponovo upali na Domaćicu, listu na kojoj su trenutno najaktuelnija imena iz regiona"
81 pregleda 4 komentar(a)
Who See, Foto: Facebook
Who See, Foto: Facebook
Ažurirano: 27.03.2013. 08:07h

Klapa Who See sa novim hitom “Igranka”, s kojom će predstavljati Crnu Goru na predstojećem Eurosongu, našla se na regionalnoj MTV top listi Domaćica. Za razliku od prethodnog kada su sa pjesmom “Reggaeton Montenegro” uskočili na 20 mjesto, ovoga puta startna pozicija Who See klape i Nine Žižić je 18.

"Drago mi je da smo ponovo upali na Domaćicu, listu na kojoj su trenutno najaktuelnija imena iz regiona", kazao je za Vijesti Mario Đorđević Noyz, član dvojca Who See.

Na pitanje koliko će im ovoga puta trebati da stignu do prvog mjesta, odgovara:

"Ako je suditi po dinamici YouTube pregleda, trebalo bi da to ide još brže nego sa “Reggaeton Montenegro”. Naši ljudi će opet biti uz nas i nema tu greške", smatra on.

Međutim, Noyz nije mogao da prognozira da li će “Igranka” nadmašiti uspjeh “Reggaetona” kada je u pitanju broj sedmica na prvoj poziciji. Ova pjesma na tronu je bila čak šest puta.

"Nadam se da ćemo makar dvije sedmice biti na prvom mjestu Domaćice sa “Igrankom”, kazao je on.

Kampanju za glasanje imaju i ovoga puta, ne želeći da situaciju prepuste tek tako.

"Već smo pozvali fanove preko naše FB stranice da glasaju za nas, ali evo i ovim putem da pozovemo ljubitelje onoga što radimo da kliknu koji put".

Klapa Who See zajedno sa Ninom Žižić nastupiće u Malmeu prve večeri Eurosonga, 14. maja.

"Sa probama smo krenuli juče, a pripreme drugog tipa su već odavno u toku. Ima mnogo stvari oko kojih treba voditi računa i svaki detalj nastupa mora da se pažljivo isplanira", smatra Noyz.

Bez obzira na broj pregleda na zvaničnom evrovizijskom YouTube kanalu, gdje su premašili cifru od 740 hiljada, na kladionici se i dalje dobro ne kotiraju.

"Ne pratim kladionice. Nikad nisam išao u kladionicu da se kladim, tako da ne znam ništa oko tih kvota i čuda. Bio sam prije neki dan na nekom kladioničarskom sajtu, vidio neku tabelu i ništa mi nije bilo jasno", priznaje Noyz.

"Who See" zadovoljni uspjehom spota za "Igranku" >>>

"Što se YouTubea tiče, premašili smo moja očekivanja. Broj pregleda dovoljno govori o samoj pjesmi i spotu. Za sad sve ide kako treba i nadam se da će se ući u to finale iako pjesma nije festivalska i nije baš tipična za ESC takmičenje", zaključuje Noyz.

Ljubitelji klape Who See u Podgorici imaće priliku da ih čuju 5. aprila u klubu “Mint”, a ulaznice se mogu kupiti po cijeni od pet eura.

Bonus video: