Sergej Ćetković na italijanskom pjevao "Poglede u tami"

"Sada slobodno mogu reći da u Napulju imam i dobre prijatelje. Nadam se da ću imati priliku i čast da ih ugostim"
160 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2013. 19:07h

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković vratio se iz Italije, tačnije iz Napulja gdje je boravio nekoliko dana zbog gostovanja na koncertima pop pjevača Sala da Vinčija.

"Ne postoje riječi kojima bih opisao gostoprimstvo i ljubaznost našeg domaćina Sal da Vinčija i njegove ekipe. Na njegov poziv bio sam gost na koncertima koje je nekoliko dana zaredom održao u čuvenom napuljskom pozoristu Teatro Augusteo. Koncerti su bili toliko energični, prepuni emocija i fenomenalne muzike, praćene predivnom scenografijom koja se mijenjala nakon svake pjesme, skečevima čuvenih komičara gdje sam i sam bio dio nekih i odličnom koreografijom i plesačima. Sve u svemu, toliko jednostavno, a spektakularno", priča svoje utiske za Vijesti Ćetković.

"Srećan sam što se moja želja da "Poglede u tami" čujem na italijanskom jeziku ispunila, a čast mi je što sam to učinio sa nevjerovatnim Sal da Vinčijem", dodaje on.

Tekst za italijansku verziju “Pogleda” napisao je Vincenzo Inćenco.

"On je jedan od najpoznatijih kompozitora, autor velikog broja hitova koje izvode najveća imena italijanske pop scene među kojima su i Mišele Zarilo, Alesandro Safina i drugi ", pohvalio se Ćetković i istakao da je publika odlično prihvatila njegov veliki hit.

"Publika je bila oduševljena novom verzijom i očekuju da je uskoro čuju i vide na radio i TV stanicama u Italiji. Pored “Pogleda u tami”, izveli smo i evergreen kompoziciju “Carusso”, najvećeg napolitanskog kompozitora Lućia Dale", otkriva Ćetković. Svoje gostovanje u Napulju smatra “divnim i nezaboravnim iskustvom”.

"Sada slobodno mogu reći da u Napulju imam i dobre prijatelje. Nadam se da ću imati priliku i čast da ih ugostim, na način na koji su oni ugostili mene i da će Sal biti moj gost na turneji koja je planirana krajem avgusta u Crnoj Gori", obećava Ćetković.

Galerija

Bonus video: