Fetboj Slim na Exitu

Do sada je otkriveno da će na ovogodišnjem Exitu nastupiti Atoms for Peace, Snup Dog, Bloc Party, DJ Fresh, Matador live
56 pregleda 4 komentar(a)
Fatboy Slim koncert, Foto: Boris Pejović
Fatboy Slim koncert, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 22.03.2013. 10:07h

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-eva, Fetboj Slim otvoriće Dance Arenu novosadskog Exit festivala koji će se održati od 10. do 14. jula.

Popularni DJ i producent sarađivao je sa izvođačima kao što su U2, Madonna, Beastie Boys, a prestižni Q magazin uvrstio ga je na listu 50 izvođača koje morate vidjeti prije nego što umrete.

Jedan od pionira "big beata" doprinio je da se elektronska muzika probije u mejnstrim, a njegovi nastupi na plažama u Brajtonu i Rio de Žaneiru, kojima je prisustvovala četvrtina miliona, ljudi ostaće upamćeni u istoriji moderne muzike uopšte. Legendarni muzičar posjetio je Crnu Goru prije dvije godine, kada je nastupio u Kotoru.

Do sada je otkriveno da će na ovogodišnjem Exitu nastupiti Atoms for Peace, Snup Dog, Bloc Party, DJ Fresh, Matador live...

Festival se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi, a ulaznice državljani Crne Gore mogu kupiti u turističkoj agenciji East Voyage u Podgorici po cijeni od 58 eura.

Bonus video: