Žurka posvećena Ejmi Vajnhaus

Po najavi organizatora Team Funa, posjetioci njihovih žurki će imati priliku da vide tribute zvijezde, koje će svojim stajlingom imitirati neke od najpoznatijih svjetskih zvijezda
2 komentar(a)
Ažurirano: 21.03.2013. 13:04h

Žurka posvećena britanskoj muzičkoj zvijezdi Ejmi Vajhaus, koja je preminula prije dvije godine, biće održana večeras u podgoričkom Buda baru.

Po najavi organizatora Team Funa, posjetioci njihovih žurki će imati priliku da vide tribute zvijezde, koje će svojim stajlingom imitirati neke od najpoznatijih svjetskih zvijezda.

"Osim njihovih hitova i bogatog programa, Team Fun će u sklopu Tribute žurki organizovati slikanje sa zvijezdom, te nagradnu igru, u kojoj će pobjednici osvojiti veliki broj nagrada. Lajkovanjem strane Team Funa dobijate šansu da osvojite neku od vrijednih nagrada, među kojima i putovanje. Takođe, možete nas dodati i na Fjesbuk profilu TeamFun Montenegro i tako se informisati o detaljima žurki, kao i predstojećim aktivnostima ovog tima", saopštio je organizator.

U muzičkom dijelu programa po jednu pjesmu otpjevaće Nina Žižić i Ivana Popović- Martinović. Početak je zakazan za 22.30, ulaz je slobodan, a rezervacije i informacije mogu se dobiti telefonom 069/ 777- 773.

Bonus video: