Endi Kuper predaje o audio produkciji u KIC-u

Prema saopštenju organizatora, seminar će za glavnu temu imati upotrebu digitalnih mikseta u audio produkciji
0 komentar(a)
Yamaha CL5, Foto: Soundforums.net
Yamaha CL5, Foto: Soundforums.net
Ažurirano: 01.03.2013. 17:00h

Prvi Yamaha Commercial Audio seminar održaće se u sali Dodesta KIC-a "Budo Tomović" 5. marta, u organizaciji kompanija Euro-Unit i Yamaha.

Prema saopštenju organizatora, seminar će za glavnu temu imati upotrebu digitalnih mikseta u audio produkciji, kao i obuku i demo prezentaciju najnovije Yamaha CL5 digitalne miksete.

Interaktivno predavanje vodiće Endi Kuper, britanski audio inženjer koji je, kako kažu organizatori, učestvovao u realizaciji najvećih svjetskih događaja i koncertnih turneja. On će prisutne upoznati sa najnovijim dostignućima na polju high-end audio tehnologije.

Radionice su podijeljene u dva segmenta i održaće se u dva termina - od 10 do 12 časova za studente i amatere koje interesuje ulazak u svijet audio produkcije, a od 14 do 16 časova za profesionalce, ton majstore, studijske producente i audio inženjere.

Ulaz je slobodan, ali zbog ograničenog broja mjesta organizatori mole da im zainteresovani do 4. marta potvrdi dolazak mejlom na p.lazovic@euro-unit.me ili telefonom na broj +382 67 267 492.

Bonus video: