Uskoro novi spot Gomile nesklada: Sve ispalo kako su htjeli

Vukajlović je najavio mogućnost da bend uskoro krene na mini turneju po Srbiji
1 komentar(a)
Ažurirano: 23.02.2013. 11:00h

Nikšićki hardcore/metal sastav Gomila nesklada započeo je rad na svom drugom spotu za pjesmu "Zid".

Reditelj spota je Dalibor Peković Čoda (Choda Solutions) koji je napisao i scenario, dok se za kameru pobrinuo Miloš Zvicer. Frontmen nikšićkog sastava Marko Vukajlović uz smijeh je kazao za "Vijesti" da će ovaj spot, kao i prethodni za numeru "2000 godina" biti snimljen "bez centa".

"Snimali smo u nikšićkom Domu revolucije pošto je stvarno fenomenalna lokacija, ima dosta lijepih prizora. Bilo je tu, osim članova benda, pet ljudi koji su glumili naše dvojnike. Treba još koji dan da se snima dok se sve to sklopi. Malo smo se smrzli na promaju, ali bilo je stvarno super, baš smo zadovoljni, išlo je brzo i sve je ispalo baš kako smo htjeli", otkriva Vukajlović.

"Snimali smo u nikšićkom Domu revolucije pošto je stvarno fenomenalna lokacija, ima dosta lijepih prizora"

On je kazao da će i ostatak spota biti sniman u Nikšiću, mada još ne zna kad i kako, te dodaje da se nada se neće odužiti kao rad na prošlom spotu.

"Ostalo će biti snimano na drugim lokacijama, u nekakvoj kancelariji, pa kod nekog podvožnjaka gdje neko treba nekoga da bije i slično. Kad će biti objavljen ne znam. Od kad se završi snimanje, a to bi trebalo naredne sedmice da se desi, pa za 15 dana od toga bi trebalo da izađe spot. Tako nam je Čoda rekao, ako ne laže, a ne bi trebalo", ponovo uz smijeh priča pjevač.

On je kazao i da ne zna da li će spot proslijeđivati domaćim TV stanicama, jer nije siguran koliko taj potez ima poente s obzirom na zvuk koji gaji njegov bend.

"Onaj prošli iako je super ispao nismo previše gurali na TV, a ovaj novi je isti fazon - taj teži zvuk, tako da mislim da ne bi imalo efekta da ih nosimo po našim televizijama s obzirom da znamo koliko tamo vole ovakvu muziku. Mada ko zna, možda ponesemo, nismo još ništa planirali", priča Vukajlović.

Pjevač je objasnio da su se odlučili da ekranizuju ovu pjesmu jer je to bila želja režisera, kojem se svidjela pjesma, pa je htio snimi prateći video.

Što se tiče daljih planova benda, Vukajlović je najavio mogućnost da bend uskoro krene na mini turneju po Srbiji.

"Evo smo u pregovorima nekim da idemo u Srbiju, ovih dana bi trebalo da nam jave što i kako, tako da će se vjerovatno ubrzo, u narednih mjesec-dva, desiti mini turneja”, otkriva on.

Numera "Zid" nalazi se na debiju Gomile nesklada "2000 godina" koji je objavljen i dostupan za besplatno preuzimanje na mulj.net portalu.

Galerija

Bonus video: