Spot za "Igranku" snimali do jutra

Pjesmu i spot, čiji je budžet 25.000 eura, Who See će predstaviti sredinom marta, a Eurosong će biti održan od 14. do 18. maja u švedskom Malmeu
88 pregleda 8 komentar(a)
Who See, Foto: Privatna arhiva
Who See, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 21.02.2013. 14:58h

Na snimanju spota za pjesmu “Igranka” sa kojom će "Who See" klapa predstavljati Crnu Goru, radi se punom parom, pa su hangari "Radoja Dakića" vrvjeli od statista, glavnih aktera i drugih iz ekipe koji su angažovani na ovom projektu. "Komandovao" im je Zoran Marković Zonjo, redirelj videa.

Pored velikog broja prijavljenih statista na snimanju je angažovano i 15 plesačica iz plesne grupe "Dream" Sanje Živković.

"Bila je prava žurka, svi su se provodili, i bilo je veoma energično. Atmosfera je bila super kada je išla muzika, zapravo plej bek, ali je bilo i veoma hladno i dugo je trajalo, pa su kasnije možda svi bili iscrpljeni, ali u suštini – odlično", prenijela je utiske Živković i dodala je je na setu vladala super žurka, bar kada se snimao njihov plesački dio.

Među brojnim maskama i šarenilom, najviše se ističu glavni akteri ove priče, Dedduh i Noyz, koji su za potrebe spota obukli drečavo žute kabanice, u kojima su se još krajem prošle godine slikali za svoju Facebook stranicu

"Odlično će spot izgledati i to je satisfakcija svih nas", kazala je ona, dodajući da su između ostalih na setu bili i feštađuni iz Kotora.

Među akterima spota su i članovi grupe Ride Crew, koji su učestvovali u televizijskom takmičenju "Ja imam talenat". Edin Idrizović, član ovog Bboying sastava je na setu proveo skoro cijeli dan.

"Nije bila cijela naša ekipa, već Ivan Vuković, Damjan Micković i ja. Super je bilo, šminkali su nas... Bilo je dosta ljudi i mi smo praktično bili tamo kao statisti, bez posebnih privilegija", prepričava ovaj Bjelopoljac, koji je iskoristio priliku da se upozna sa Mariom Đorđevićem – Noyzom i Dejanom Dedovićem – Dedduhom.

"Pričali smo sa njima, slikali se, zezali, OK su skroz. Baš su super i drago mi je što će baš oni predstavljati Crnu Goru na Eurosongu. Pjesma je dobra. Sigurno će ući u prvih 10", odgovorio je on i dodao da su njegovi prijatelji ostali do skoro četiri sata ujutru.

"Ja sam otišao ranije jer sam morao da se vratim u Bijelo Polje", pojašnjava on i otkriva da su se među maskama na snimanju našli i klovnovi, Elvis Prisli, ali i Hari Poter.

Među brojnim maskama i šarenilom, najviše se ističu glavni akteri ove priče, Dedduh i Noyz, koji su za potrebe spota obukli drečavo žute kabanice, u kojima su se još krajem prošle godine slikali za svoju Facebook stranicu. Tu je i Nina Žižić, koja je otpjevala jednu dionicu numere "Igranka".

Snimanje videa, koji će pred evropskom publikom predstavljati Crnu Goru, nastaviće se u istim prostorijama “Radoja Dakića”.

“Danas se nastavlja snimanje. Jedna djevojka iz naše škole još danas snima neke kadrove. Ali još ne znam kada, jer smo jutros u šest sati došli kući, tako da pretpostavljam, da će kasnije snimati kad padne mrak”, rekla je Živković.

Pjesmu i spot, čiji je budžet 25.000 eura, Who See će predstaviti sredinom marta, a Eurosong će biti održan od 14. do 18. maja u švedskom Malmeu.

Bonus video: