Kragujevački bend Čovek bez sluha nastupio u Montenegro pabu

Zvuk odavno na nekoj svirci u Montenegro pabu nije bio bolji, svirka je bila vrlo energična, a publika je konstantno pjevala u glas sa vokalistom Mikijem Radojevićem i plesala
130 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2013. 16:16h

Kragujevački melodični pank sastav Čovek bez sluha u srijedu veče po prvi put je zasvirao u Podgorici, u Montenegro pabu. Pankeri nisu do kraja ispunili lokal, ali su imali zavidnu posjećenost u odnosu na većinu sastava sličnog renomea koji su gostovali na istom mjestu.

Shodno njihovom muzičkom izrazu, koji vuče na američke tinejdž pank himne, bend je okupio uglavnom mlađe slušaoce.

Zvuk odavno na nekoj svirci u Montenegro pabu nije bio bolji, svirka je bila vrlo energična, a publika je konstantno pjevala u glas sa vokalistom Mikijem Radojevićem i plesala.

U nikšićkim rok lokalima ne možete da ne čujete bar neku pjesmu ovog sastava, pa zato ne čudi što je svirci ČBS-a prisustvovalo nekoliko članova grupa iz "grada piva i čelika", a i publika sa strane je bila brojnija od podgoričke.

Kragujevačni su svirku otpočeli hitom "Superheroj" sa aktuelnog albuma "Događaj dana", a set lista se dalje bazirala uglavnom na popularnijim njihovim pjesmama sa pomenutog i prethodnih izdanja, pa su se čule "Sećanja", "Second hand", "Peron 2" i druge. U izvođenju jedne numere pridružio im se i član DST-a i Autogenog treninga, njihov kako su rekli veliki prijatelj Veljko Vučurović.

Pjevač ČBS-a nerijetko je koristio priliku između pjesama da popriča sa prisutnima i pošali se, pa je tako kazao da je njegov bend nastao 1994. kada mnogi od prisutnih nisu bili ni rođeni, te da su djevojke u publici gore od momaka jer su se odmah napile. "Mi smo bend iz Šumadije, više volimo da kažemo da smo odatle nego iz Srbije", kazao je Miki u jednom trenutku i objasnio da je najsrećniji što njegovi najbolji prijatelji sviraju sa njim u bendu.

Svirka je završena nekih sat vremena iza ponoći, a bend je odsvirao i bis sastavljen od obrada pjesama Ramonesa i Bad Religiona.

Galerija

Bonus video: