Bijonse nije nadmašila Madonu na Superbolu

Mjerenja su pokazala da je Bijonse gledalo 104 miliona Amerikanaca, a Madonu – 112,5 miliona
1 komentar(a)
Ažurirano: 07.02.2013. 14:25h

Muzički nastup Bijonse na poluvremenu Superbola možda je impresionirala njene fanove, ali nastup u seksi kožnom trikou nije privukao više gledalaca od Madoninog rekordnog nastupa na istom događaju prošle godine.

Jedini program američke televizije van Super Boula koji je privukao preko 100 miliona gledalaca bila je poslednja epizoda serije MASH

Iako se Bijonse pripremala pet mjeseci za ovaj željno iščekivani trenutak, okupila je bivše članice Destiny's Child i pjevala je uživo, mjerenja su pokazala da je nju gledalo 104 miliona Amerikanaca, a Madonu – 112,5 miliona.

Madonin prošlogodišnji nastup, koji je izazvao kontroverzu kada je M.I.A. psovala pred kamerama i pokazala srednji prst, kritikovan je na Tviteru ali njen raskošni nastup – sa gostima kao što su SiLo Grin, Niki Minaž i LMFAO – nije prošao neprimjećen.

Kompanija Trendrr TV, koja prati aktivnosti na Tviteru, Fejsbuku i drugim društvenim mrežama, procijenila je da je tokom utakmice objavljeno 47,7 miliona postova (2012. bilo ih je 17 miliona a 2011. samo 3 miliona).

Jedini program američke televizije van Superbola koji je privukao preko 100 miliona gledalaca bila je poslednja epizoda serije MASH 1983. godine.

Galerija

Bonus video: