Privatni detektiv: Vitni Hjuston je ubijena

Privatni detektvi iz Holivuda tvrdi da su pjevačicu Vitni Hjuston ubili narko dileri i da novi snimci sa kamera za nadzor to i potvrđuju
89 pregleda 2 komentar(a)
Vitni Hjuston, Foto: Rojters
Vitni Hjuston, Foto: Rojters
Ažurirano: 27.12.2012. 10:03h

Detektiv Pol Habl je rekao da je FBI-u predao dokaze koji pokazuju da je 48-godišnja pjevačica ubijena u februaru ove godine zbog velikog duga za drogu.

Patolog je u ranijoj istrazi utvrdio da se Vitni Hjuston ugušila u svojoj kadi u hotelu "Beverly Hilton" nakon što je uzela koktel kokaina, marihuane i nekoliko legalnih ljekova.

Kako piše "National Enquirer", Habl vjeruje da je ova zvijezda bila na crnoj listi nekoliko moćnih narko dilera koji su poslali svoje ljude kako bi naplatili njena dugovanja. Prema nekim izvještajima, Hjuston je za drogu dugovala oko 1,5 miliona dolara.

Međutim, kako kaže detektiv Habl, on još uvijek ne može sa sigurnošću da kaže da je Hjuston ubijena, ali svi dokazi koje ima upućuju na to. On kaže da ima dokaze da joj je dan prije smrti dostavljen kokain u sobu i da su joj i ranije prijetili dileri koji su željeli da naplate dug.

Habl takođe tvrdi da je došao do snimka nadzornih kamera koji pokazuje dva nepoznata muškarca koji su stigli u hotel "Beverly Hilton" i pomiješali se sa pratnjom Vitni Hjuston. Tvrdi da su upravo ta dva muškarca ušla u njenu sobu i ubila je.

Habl se takođe ne slaže sa izjavom patologa u Los Angelesu koji tvrdi da je smrt zvijezde nesretan slučaj, jer se na njenom tijelu mogu naći klasične odbrambene povrede koje nastaju kada se neko bori za svoj život. Ovaj privatni detektiv tvrdi i da je njena hotelska soba pretražena.

Bonus video: