Oliver Katić u Podgorici: Kad bi postao crnogorski zet...

"Ako neko hoće da pjeva sa mnom neka popije minimum koliko i ja", kazao je on u jednom trenutku
287 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.12.2012. 16:09h

Srpski muzičar Oliver Katić, javnosti poznat iz prvog serijala emisije "Ja imam talenat" u kojoj je osvojio drugo mjesto, nastupio je sinoć u podgoričkoj Tropikani.

Solidno popunjen prostor lokala, gdje su preovladavale uglavnom pripadnice ljepšeg pola, dočekao je harizmatičnog Nišliju koji je nastupio solo uz pomoć akustične gitare.

Katić je tokom večeri odsvirao niz hitova svih vrsta, od "Wicked game" preko "Ti si mi u mislima" do "I did it my way", a publika bi mu po završetku numere uzvratila ovacijama. Prisutni su njišući se u ritmu pjesama često pjevali u glas sa gostom iz Srbije, što je on i pohvalio, a skrenuvši pažnju da ima mikrofon viška pored sebe zvao je ljude iz publike da mu se pridruže.

"Ako neko hoće da pjeva sa mnom neka popije minimum koliko i ja", kazao je on u jednom trenutku.

Katić je inače bio vrlo raspoložen za komunikaciju, pričajući sa prisutnima gotovo između svake pjesme, a primao je i narudžbe pjesama.

"Nikad nisam imao sto na bini. Mada ne sjećam se ni da sam imao binu", kazao je on u šali, a njegovi komentari često su izazivali smijeh kod prisutnih. Bilo je i onih koji su dobacivali šale na račun njegovog akcenta, na šta je Katić rekao da "kad bi postao crnogorski zet odmah bi naučio jezik” - ne zato što je lakše, nego što mora.

On je pokazao i zavidno znanje rukovanja gitarom, ali i imitiranja ženskih vokala.

"Ovo bolje pjevam kad obučem haljinu, ali to samo kod kuće", kazao je on nakon jedne od takvih situacija.

Na svojoj mini turneji po Crnoj Gori Katić će u četvrtak veče svirati u Tivtu u "My Clubu", u petak će nastupiti na Cetinju u klubu "New York", a u subotu veče u nikšićkom "Catsu".

Galerija

Bonus video: