Goran Karan snimio pjesmu nakon pet godina

Karan je napisao muziku za svoju novu tekstu, tekst je napisala Helena Bastić, dok aranžman potpisuje Nikša Bratoš
127 pregleda 1 komentar(a)
Goran Karan, Foto: Smizle.com
Goran Karan, Foto: Smizle.com
Ažurirano: 05.12.2012. 13:54h

Hrvatski kantautor Goran Karan nakon petogodišnje diskografske pauze objavio je novi singl. Riječ je o pjesmi “Zaboravi ” koju je snimio zajedno sa Helenom Bastić, bivšom pjevačicom benda “The Bastardz”.

Muziku je napisao Karan, tekst Bastić, dok aranžman potpisuje Nikša Bratoš.

"Goran i ja nastupali smo na Šibenskoj šansoni prije nekoliko godina. Svidio mu se moj nastup i pjesma i predložio je da snimimo duet. Za ovu numeru Goran je već tada imao napravljenu melodiju.

"Ponudio sam joj da napiše riječi, a da bi 'voćka procvjetala' trebalo nam je četiri godine"

Pošto mi je odsvirao kompoziciju, predložila sam da se pjesma zove 'Zaboravi', jer me podsjetila na romantične trenutke izgubljene ljubavi. Tako je inspiracija za stihove došla u jednom trenu", kaže o pjesmi Helena Bastić.

"Naši glasovi su se lijepo spojili, a u ovu pjesmu uložili smo puno truda i emocija i nadam se da će je publika prihvatiti i zavoljeti - dodaje ona. - Melodija koju sam napisao u karakteru je bila duet, tako da sam želio da nađem dobru pjevačicu s kojom bih mogao na pravi način da je iznesem.

Kako smo tih dana nastupali na 'Šibenskoj šansoni', čim sam čuo Helenu znao sam da ona treba da bude dio te priče. Ponudio sam joj da napiše riječi, a da bi 'voćka procvjetala' trebalo nam je četiri godine. Dugo smo čekali, ali trud i čekanje se isplatilo", priča Karan.

Ova numera će biti najava Karanovog novog albuma “Čovik tvoj” koji će izaći početkom 2013.

Bonus video: