Sergej Ćetković snimao u centru Beograda pred brojnim obožavateljima

Zaista mi je drago što su se fanovi i slučajni prolaznici i na taj način uključili u priču", kazao je Ćetković
10 komentar(a)
Ažurirano: 29.11.2012. 12:03h

Pjevač Sergej Ćetković snimio je u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu, pred brojnim obožavateljima, kadrove za spot za svoj najnoviji singl “Još volim te”.

"Snimanje je trajalo nekoliko sati i bila je lijepa atmosfera, mogu da kažem da je zadatak uspješno završen", bio je Ćetkovićev komentar odmah nakon završetka snimanja.

"Ono što mi je posebno interesantno je što je publika odlično reagovala na pjesmu. Već poslije trećeg puta svi su je uglas pjevali. Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u snimanju, kao i fanovima koji su mi podršku dali na forumu i Facebooku. Drago mi je što smo uspjeli da prenesemo tu pozitivnu atmosferu koja je vladala u Knez Mihajlovoj, biće dosta nekih životnih detalja u spotu", ističe Ćetković.

Kako tvrdi, ovoga puta nijesu imali scenario, kao što je to bio slučaj sa prethodnim spotovima.

"Cilj nam je bio da javno prezentujemo pjesmu i snimimo prve reakcije publike. Postavili smo mali stejdž sa malo svjetla i pustili smo numeru prateći kako će je publika prihvatiti i za sada sam veoma zadovoljan", tvrdi on.

Uz Aleksandra Kerekeša, koji je bio zadužen za spot, i veliki broj obožavatelja je odlučio da ovjekovječi dešavanja na setu.

"Vjerujem da će već sjutra postavljati viđenje atmosfere na društvenim mrežama na YouTubeu. Zaista mi je drago što su se fanovi i slučajni prolaznici i na taj način uključili u priču", kaže Ćetković i dodaje da će i pjesma sjutra biti na njegovom zvaničnom YouTube kanalu, dok će na spot morati da sačekaju desetak dana.

"Mislim da je publika bila iznenađena pjesmom, jer je brža. Po prvim reakcijama rekao bih da su očekivali baladu. Ali u susret koncertima u Novom Sadu, kao i Beogradu koji je zakazan za 14. februar, morao sam ponuditi publici i nešto brže, s obzirom na to da je prethodni singl bio balada 'Zbog nas'", priča Ćetković.

On je zadovoljan kako je prošao i njegov prethodni singl, jer, kako kaže, to je bio njegov poklon publici. Na pitanje hoće li šesti album objaviti prije koncerta u Beogradu, odgovara:

"Ne, jer želim da se posvetim svakoj pjesmi i ne želim da požurujem sebe i završavam album po svaku cijenu. Za sada mislim da će publici biti dovoljne ove dvije numere, a novi album mogu da očekuju tek do kraja naredne godine. Dosta pjesama je već napisano, ali nijesu u potpunosti gotove. Inače, turneja 'Dva minuta' još traje, tako da tek pošto je i zvanično završimo moći ću da se posvetim albumu".

Bonus video: