Niggor snimio duet sa Kubancem

"Ovih dana sam u studiju završio i numeru “Seratonin”, koju će publika uskoro imati prilike da čuje. Svi znaju da je seratonin hormon sreće"
4 komentar(a)
Niggor, Igor Lazić, Foto: Forterose.me
Niggor, Igor Lazić, Foto: Forterose.me
Ažurirano: 22.11.2012. 18:33h

Igor Lazić Niggor snimio je duet sa vođom i osnivačem srpsko – kubanske grupe “Salsa i punto” Raulom Pulidom. Singl se zove "Baila con migo" (Igraj sa mnom) i latino ritma i Niggorovog muzičkog stila. Muziku je napisao Pulido, dok su za tekst, koji je djelimično na španskom, bili zaduženi Horhe Rivera i Niggor.

"Ovih dana sam u studiju završio i numeru “Seratonin”, koju će publika uskoro imati prilike da čuje. Svi znaju da je seratonin hormon sreće", kazao je Niggor za Blic i najavio snimanje spota za singl "Baila con migo", ali i za "Seratonin".

""Seratonin" sam uradio u prepoznatljivom disko fank maniru u kom su ranije bile numere “Montenigersa”. Vrlo brzo treba da snimam i spot za tu numeru.

Ovih dana se završavaju i pregovori oko putopisnog dokumentarnog programa po SAD koju sam snimio sa prijateljima. Razgovoramo sa televizijama koje treba da emituju četiri emisije koje smo izmontirali sa tog putovanja i koje izgledaju svjetski", ispričao je Niggor.

Bonus video: