"Uskoro će ipak doći do smaka svijeta"

Spot za pjesmu "Do kraja sveta” će premijerno biti prikazan na regionalnom MTV-ju i VH1 u ponedjeljak 12. novembra
1 komentar(a)
Ažurirano: 03.11.2012. 19:12h

Beogradski sastav “Svi na pod!” snimio je spot za singl “Do kraja sveta”, koji će premijerno biti prikazan na regionalnom MTV-ju i VH1 u ponedjeljak 12. novembra.

“Radi se o prvoj pjesmi koju ćemo pustiti u etar nakon objavljivanja debi albuma, a na ekranizaciju čekaju još dvije svježe smiksane stvari. 'Do kraja sveta' je, kako joj i naziv kaže, inspirisana eventualnim skorim Armagedonom o kome se trenutno mnogo priča. Treba da ga najavi”, objasnio je za “Vijesti” Petar Rudić, producent i osnivač grupe. Snimanje spota, koji odlično prati temu pjesme, trajalo je jedan dan.

“Snimali smo ga na lijevoj obali Dunava. Mnogi ne znaju da se na svega par kilometara od Beograda nalazi prirodno stanište mnogih zaštićenih životinjakih vrsta. Sa pogledom na grad, postavljamo se kao posmatrači koji svjedoče nestanku svijeta onakvog kakav je trenutno. Mislimo da nismo usamljeni u mišljenju da je ova planeta na putu da postane jako ružno mjesto za život”, kaže Rudić i dodaje da je u ulozi režisera spota bio Sagor Mešković.

Rudić je bio toliko ljubazan i da čitaocima “Vijesti” razbije dilemu oko toga da li će svijeta biti ili ne nakon 21. decembra ove godine.

"Sa velikim zadovoljstvom želimo da saopštimo da će uskoro ipak doći do smaka svijeta. Posjedujemo vrlo povjerljive i tačne informacije. Nažalost, ne smijemo da otkrijemo izvor”, šapnuo nam je predstavnik “Svi na pod!”.

Bonus video: