Smak bira pjesme za povratnički koncert

Koncert grupe Smak organizuje produkcijska kuća Music Star, a karte su u prodaji već neko vrijeme i to po cijeni od 12 do 22 eura
250 pregleda 2 komentar(a)
Smak grupa, Foto: B92.net
Smak grupa, Foto: B92.net
Ažurirano: 25.10.2012. 19:52h

Članovi legendarne grupe Smak, koja će nakon skoro 20 godina održati koncert 29. decembra u beogradskoj Areni počeli su sa probama u Domu omladine u Kragujevcu.

Tako se za veliki spektakl u Areni uveliko spremaju Radomir Mihajlović Točak, gitarista i osnivač grupe Smak, basista Zoran Milanović i bubnjar Slobodan Stojanović Kepa, a nedavno im se pridružio i pjevač Boris Aranđelović.

Sa njima će nastupiti i mlađi članovi među kojima su i Dejan Najdanović Najda, Milan Milosavljević i Dejan Stojanović. Takođe, Smaku su se na probama priključili klavijaturista Dejan Zdravevski i basista Filip Milanović, sin originalnog basiste Smaka Zorana Milanovića.

"U toku je faza usviravanja i odabiranja pjesama za repertoar koji ćemo svirati u Areni. Radimo na pjesmi 'Spirala', prvom instrumentalu koji je Smak izvodio, i to u Vatrogasnom domu u Kragujevcu, još 1971.

Takođe, na probama svakodnevno sviramo najveće hitove: 'Crnu damu', 'Ulazak u harem', 'Satelit', 'Bisku 2', 'Šumadijski bluz', 'El dumo', 'Zajdi zajdi' i tako dalje. U razmatranju su još neke numere, kao što su 'Nevidljive terazije', 'Tendži tandži' i druge", ističe Točak.

Koncert grupe Smak organizuje produkcijska kuća Music Star, a karte su u prodaji već neko vrijeme i to po cijeni od 12 do 22 eura.

Bonus video: