Robi Vilijams pjeva na otvaranju Mundijala

Pred 80.000 ljubitelja fudbala na stadionu "Lužnjiki" koji će u četvrtak prisustvovati ceremoniji otvaranja Svjetskog prvenstva u fudbalu nastupiće hitmejker iz Velike Britanije, piše portal Nju mjuzikal ekspres
3 komentar(a)
Robi Vilijams, Foto: Shutterstock
Robi Vilijams, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.06.2018. 12:14h

Otvaranje najvećeg najvećeg fudbalskog takmičenja u četvrtak, bez ikakve sumnje, biće spektakl. jedan od učesnika koji će se postarati da to bude tako biće Robi Vilijams.

Pred 80.000 ljubitelja fudbala na stadionu "Lužnjiki" koji će u četvrtak prisustvovati ceremoniji otvaranja Svjetskog prvenstva u fudbalu nastupiće hitmejker iz Velike Britanije, piše portal Nju mjuzikal ekspres.

Prije utakmice između ruske i saudijske reprezentacije predviđen je program dostojan najvećeg svjetskog fudbalskog takmičenja, a među izvođačima će biti i sopran Aida Garifulina koja će sa Robijem otpjevati duetsku numeru.

„Dosta toga sam uradio tokom karijere, ali je otvaranje Mundijala pred 80.000 ljudi na stadionu i više miliona širom svijeta je ostvarenje dječačkog sna“, rekao je Vilijams za Dejli star i pozvao ljubitelje fudbala i muzike da se pridruže žurci u Rusiji ili gledaju nezaboravan šou na televiziji.

Bonus video: