Smak za 29. decembar najavio koncert u Areni

Karte za koncert mogu se kupiti već od 8. oktobra, po cijenama od 12 do 25 eura
1 komentar(a)
Smak grupa, Foto: B92.net
Smak grupa, Foto: B92.net
Ažurirano: 04.10.2012. 15:48h

Grupa Smak će se okupiti ove godine i pred sam njen kraj, 29. decembra, održaće koncert u Beogradskoj areni, potvrdio je organizator Music Star Production.

Jedna od najvažnijih grupa u istoriji balkanskog roka sviraće u najslavnijoj postavi iz sedamdesetih. Tako će pored njenog osnivača i gitariste Radomira Mihajlovića Točka, nastupiti Boris Aranđelović (vokal), Zoran Milanović (bas) i Slobodan Stojanović Kepa (bubnjevi).

Još nije poznato ko će na velikom povratničkom koncertu biti za klavijaturama, a organizatori navode da je moguće da se na ovom rok spektaklu pojave i neki od muzičara koji su prošli kroz kasnije faze Smaka.

Karte za ovaj događaj mogu se kupiti već od 8. oktobra, po cijenama od 12 do 25 eura.

Organizatori obećavaju da će ovo biti koncert godine, uz napomenu da će legendarna grupa svirati "Ulazak u harem", "Crnu damu" i ostale pjesme koje su od Smaka napravile mit, kao i da će produkcija, kako i dolikuje, biti vrhunska.

Ono što je takođe poznato, a zbog čega je odlučio da se prije desetak dana oglasi čak i Točak, je da vlasnik Pinka Željko Mitrović, koji je sa svojim bendom najavio nastup na ovom događaju, ipak neće biti predgrupa Smaku.

Bonus video: