Jinx u Podgorici: Dug je put do Crne Gore

"S obzirom na to da još u Podgorici nijednom nijesmo svirali, nastup će biti kompilacija najvećih hitova"
53 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 04.10.2012. 10:46h

Hrvatska grupa Jinx u petak 5. oktobra prvi put nastupa u Podgorici, drugi put u Crnoj Gori. Prošlogodišnju svirku u Virpazaru iskoristili su da promovišu album “Diksilend”. Iako je od objavljivanja tog albuma prošlo skoro dvije godine, Jinxi još ne rade ništa novo.

"I dalje smo na promo turneji 'Diksilenda' i ona će trajati sve do kraja ove godine, tako da će publika malo pričekati na nove pjesme", objašnjava za “Vijesti” Jadranka Ivaniš Yaya, pjevačica sastava Jinx.

"S obzirom na to da još u Podgorici nijednom nijesmo svirali, nastup će biti kompilacija najvećih hitova od početaka do pjesama sa posljednjeg albuma. Kada biramo repertoar, trudimo se uvijek da to budu pjesme koje publika voli, ali da i uživo odlično zvuče. Bitno je da koncert ima svoj tok", ističe Yaya.

Dug je put do Crne Gore

Jinxi imaju dosta poziva iz Crne Gore, a Yaya objašnjava zbog čega se ne druže često sa tom publikom:

Yaya kaže da je normalno u njihovom poslu da koncerti ponekad budu otkazani

"Pa predaleko ste, dug je put do Crne Gore. Nas ima dosta i ne možemo svi stati u jedan automobil. Da, dolazimo avionom, to se tek organizatorima koncerta ne bi isplatilo, tako da uvijek gostovanja spajamo sa drugim nastupima koji su u zemljama okruženja. Ovaj smo spojili sa beogradskim, zato smo tu.

Inače, da je trebalo samo zbog te svirke da dođemo iz Zagreba, mislim da bi to bilo neizvodljivo.

Yaya kaže da je normalno u njihovom poslu da koncerti ponekad budu otkazani, kao što je bio slučaj sa nastupom koji je trebalo da se desi u Podgorici početkom ljeta.

"Neće nam to biti ni prvi ni posljednji put. Jedino što nam je žao što već tada nijesmo imali priliku da se družimo sa fanovima u Podgorici", kaže ona.

Koncert Jinxa će biti održan u Buda baru, od 23 sata.

Galerija

Bonus video: