Pop sekcija "Vase Pavić" oduševila publiku

Njihov mentor, frontmen Marblea Saša Bogdanović, ranije je najavio da će se snimanje kompozicija mladih talenata desiti u bliskoj budućnosti
58 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.09.2012. 17:28h

Najimpresivniji akt večeri bio je nastup pop sekcije muzičke škole "Vasa Pavić" - Bojana Maraš, Filip Čabak, Milica Milović i Marija Mitrović predstavili su svoje kompozicije bez greške, kao da to rade već dugi niz godina.

Svojim numerama, među kojima ima nekih koje bi lako izborile mjesto pod suncem na crnogorskoj i regionalnoj muzičkoj sceni, oduševili su prisutne.

Doduše ima tu malo podražavanja nekih uglavnom inostranih uzora, a kao eventualna zamjerka moglo bi se navesti i to da su se gotovo svi odlučili na tekstove na engleskom. Njihov mentor, frontmen Marblea Saša Bogdanović, ranije je najavio da će se snimanje kompozicija mladih talenata desiti u bliskoj budućnosti, pa ostaje još da to i dočekamo.

Bojana Maraš otvorila je nastup pop sekcije "Vasa Pavić" svojom autorskom numerom "Back To The Other Side", a u razgovoru za "Vijesti" kazala je da je veoma zadovoljna nastupom.

"Imali smo već jedan nastup u KIC-u, međutim večeras je bila sasvim drugačija atmosfera, mnogo više publike, koja je sve to podržala. Svi su bili u tom fazonu, slušaju takvu vrstu muzike i osjećaj je bio fantastičan", kazala je ona po završetku nastupa.

Jedina koja se predstavila sa dvije svoje kompozicije - "Introduction To The Illusion" i "Prazan prostor", kao i jedina koja je imala pjesmu na maternjem jeziku, Marija Mitrović za "Vijesti" je izjavila je njoj i njenim prijateljima iz škole mnogo značio nastup u utorak veče.

"Najviše nam znači zbog toga što smo bili među ljudima koji slušaju i stvaraju muziku kakvu i mi volimo. Ovo nam je veliko iskustvo, mnogo drugačije u odnosu na ranije nastupe", smatra Mitrovićeva.

"Bilo je malo treme na početku, ali je brzo prošla zahvaljujući dobroj publici sa kojom smo se odmah povezali", otkrila je Maraševa i kazala da se nada da će ona i njeni drugari uskoro biti u mogućnosti da snime pjesme koje su izveli.

Galerija

Bonus video: