Royal Music festival u znaku grupe Perper

"Royal Music" je zajednički projekat Prijestonice Cetinje i agencije Comfortably Numb
66 pregleda 13 komentar(a)
Perper, Foto: Facebook
Perper, Foto: Facebook
Ažurirano: 16.08.2012. 12:14h

Na Ljetnjoj pozornici ispod Orlovog krša, 17. avgusta počeće prvi Royal Music festival.

Publici će se predstaviti 10 bendova: Zoon Politikon i Shin Ei iz Podgorice, Rock in Peace iz Nikšića, Vrtigo iz Pljevalja, Naiva iz Bijelog Polja, Maska iz Mojkovca, Sky Code iz Bara, Utopija srednje klase iz Herceg Novog, Predrupe meze iz Zelenike i Goddman iz Budve, a predviđeno je da u okviru prvog predstavljanja svi sviraju po dvije numere po svom izboru i po jednu grupe Perper.

Od njih će žiri izabrati pet koje ćemo gledati druge večeri festivala, a nakon proglašenja publika će imati priliku da po prvi put u crnogorskoj Prijestonici uživa uz najveće hitove sarajevskog sastava Letu štuke.

Drugo veče festivala pet bendova dobiće još jednu priliku da se pokažu šta znaju svirajući tri numere po svom izboru, da bi nakon toga koncert održao Kiki Lesandrić i Piloti.

Posljednje veče festivala, počeće proglašenjem pobjednika koji će kao nagradu dobiti vrijedne muzičke instrumente. Kompletan festival posvećen je jubileju grupe Perper, pa će tako svojim velikim koncertom najpopularniji crnogorski bend i zatvoriti prvi Royal Music Festival.

Koncert Perpera biće zabilježen na koncertnom audio i DVD izdanju.

"Royal Music" je zajednički projekat Prijestonice Cetinje i agencije Comfortably Numb.

Takmičarski program će 17. i 18. avgusta početi u 18.30 časova, revijalni od 21.30, dok je početak završnice festivala predviđen za 21 sat.

Ulaz na Ljetnju pozornicu je slobodan.

Bonus video: