KARTE U PRODAJI

Balašević u Podgorici: Da se pamti godinama

Ulaznice za koncert Đorđa Balaševića od danas su u prodaji, a za ovaj dvodnevni događaj pod nazivom “Osmijeh se vratio u moj grad” vlada nevjerovatno interesovanje
305 pregleda 43 komentar(a)
Đorđe Balašević, Foto: Ehomagazin.com
Đorđe Balašević, Foto: Ehomagazin.com
Ažurirano: 15.08.2012. 20:27h

Ulaznice za događaj “Osmijeh se vratio u moj grad” posvećen Đorđu Balaševiću koji će se 15. i 16. septembra održati u Podgorici moći će da se kupe od 10 časova, saopštili su organizatori, u kancelariji “Montenegro tourist service”, koji se nalazi u profesorskoj zgradi preko puta Delta Citya.

Poznate su i cijene karata, pa će tako u pretprodaji ulaznice za tribine (samo za koncert) koštati 15 eura, a samo za projekciju filma sedam eura.

Paketi ulaznica i za koncert i za film će koštati 19 eura za tribine, 23 eura za parter i 28 eura za fan pit.

"Kao rani mraz"

Balašević će prve večeri na Stadionu malih sportova upriličiti koncert sa svojom Panonskom mornaricom, što će biti njegov prvi nastup u Podgorici nakon više od 10 godine, a posljednji na turneji “Kao rani mraz”.

Druge večeri održaće se crnogorska premijera Balaševićevog filma “Kao rani mraz”.

"Interesovanje je ogromno i to nas je i natjeralo da ovako rano pustimo ulaznice u prodaju. Očekujemo da sve bude rasprodato za dva ili tri dana", kazao je Ilija Kaluđerović, član organizacije koja stoji iza ovog projekta.

Komentari na službenoj Facebook stranici Đorđa Balaševića sugerišu da će njegovom koncertu u Podgorici prisustvovati i državljani zemalja iz okruženja, s obzirom na to da neki korisnici pomenute društvene mreže razmatraju mogućnost organizovanog dolaska iz Tuzle i Dubrovnika.

Bez rezervacija

Organizatori su saopštili da neće biti rezervacija karata.

" Nema rezervacija i dijeljenja karata unaprijed, jer želimo da damo jednake šanse svima, to jest da svaki Đoletov fan može da dođe do ulaznice. Nije čudno da interesovanje za ovaj događaj bude veliko, ali ovo je već prevazišlo sva naša ranija očekivanja", tvrdi Kaluđerović.

Na pitanje koliko će novca biti potrošeno za organizaciju ovog događaja, Kaluđerović odgovara da je u pitanju poslovna tajna, ali da će svota sigurno biti velika.

Interesovanje je ogromno i to nas je i natjeralo da ovako rano pustimo ulaznice u prodaju. Očekujemo da sve bude rasprodato za dva ili tri dana

On kaže da Balaševićev menadžment nije imao nikakve ekstremne zahtjeve, te da je akcenat u dogovorima uglavnom bio na tome da tehnički uslovi (ozvučenje, rasvjeta, projekcija...) moraju biti na najvišem mogućem nivou.

" Mi smo se sami javili i objasnili im o čemu se radi, da želimo da događaj traje tri dana i da to ne bude tek onako, već da bude nešto što će se pamtiti godinama, što se njima posebno svidjelo", objašnjava član organizacije.

Biće sličnih događaja

Na pitanje da li bi ovo moglo da se pretvori u tradiciju pa da ova ekipa organizuje slične koncerte svakog narednog septembra Kaluđerović kaže da ta opcija postoji i da će se svakako truditi da crnogorskoj publici, prije svega mladima, podare još sličnih događaja.

"Uvidjeli smo da u septembru postoji taj prazan hod po pitanju ovakvih događaja, i u Podgorici i u Crnoj Gori uopšte. Zato smo i odlučili da tada organizujemo ovaj događaj. Mlada smo ekipa, ali koja već ima dosta iskustva. Već imamo u planu neke buduće projekte, ali da sačekamo prvo da se završi ovo, pa ćemo pričati o tome", kaže Kaluđerović.

Preporučujemo za Vas