DaniloK na Refreshu: Volim eksperimente

“Očekujem fenomenalan provod, mnogo dobre muzike i, naravno, dalju saradnju i napredak u poslu”
68 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 28.07.2012. 07:33h

Podgorički DJ DaniloK, prvi put će se predstaviti publici u Kotoru tokom “Refresha”, koji će trajati od 9. do 11. avgusta u diskoteci “Maximus”.

On će uz Vlada Markovića biti jedini domaći DJ na ovom festivalu. Nastupaće posljednje večeri, te će imati priliku da zagrije atmosferu prije nego što svoje ploče zavrte Nikola Fasan i Stiv Forest.

“U ovom poslu sam devet godina. U početku sam se bavio produkcijom, a posljednje četiri godine se aktivno bavim DJ-ingom”, pojasnio je Danilo Kovačević.

On je istakao da je do sada gostovao u mnogim regionalnim, kao i u nekoliko evropskih klubova, ali nije uspio da izdvoji njemu najdraži nastup.

“Najznačajniji... Svaki je iskustvo za sebe”, kratko je odgovorio DaniloK.

“Pravo interesovanje za haus muziku i klupsku scenu sam doživio tokom boravka u Parizu, gdje sam i počeo karijeru DJ-a. Ono što me je najviše privuklo, jeste mogućnost eksperimentisanja”, objašnjava on.

"Dođem ranije da bih osjetio noć"

DaniloK dodaje da se ne bavi striktno poslom DJ-a, već da ima i dva zvanična remiksa. On je obradio pjesmu Rijane “S&M”, ali i svjetski hit “Missing” grupe “Everything But The Girl”, koja se na YouTube kanalu može naći pod nazivom “Tiesto vs EBtG - Missing you Bootleg (DJ Danilo Kovacevic)”.

“Bootleg Tiesta i EBTG je svrstan od strane publike i DJ-eva među hitove ljeta 2011. i nalazi se na albumu 'Va-The Best Remixes 2011' za maj”, kaže Kovačević.

On smatra da će “Refresh” biti značajan za njegovu karijeru, pa je obećao da će se potruditi da nastup bude veoma dobar.

“Očekujem fenomenalan provod, mnogo dobre muzike i, naravno, dalju saradnju i napredak u poslu”

“Očekujem fenomenalan provod, mnogo dobre muzike i, naravno, dalju saradnju i napredak u poslu”, priča on.

Na pitanje da li, s obzirom na to da dijeli binu sa svjetskim DJ-evima, ima tremu, odgovara:

“Kada nastupam obično dođem ranije da bih osjetio publiku i noć. Tek tada bih mogao reći da li imam tremu. Svakako je čast raditi sa velikim DJ-evima“.

Danilova obrada "S&M"

Bonus video: