Axwell: U Crnoj Gori su najluđe žurke

Radujem se odlasku na nova mjesta. Uvijek se trudim da ih upoznam, ali to je teško s obzirom na moj raspored
53 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.07.2012. 09:40h

Tvorac planetarnog hita „Fell The Vibe“, švedska haus zvijezda DJ Akswell, nastupiće večeras prvi put u Crnoj Gori, u kotorskoj diskoteci Maximus.

Axwell, član nedavno raspuštenog s trojca Swedish House Mafia, obećava "atmosferu za pamćenje i veče pozitivnog ludila". Ulaznice za nastup Axwella, koštaju 20 eura. Ova žurka najava je Refresh festival koji će se održati od 9. do 11. avgusta, pa će za one koji već imaju kartu za Refresh ulaz koštati 10 eura.

Uoči dolaska u Crnu Goru poznati DJ i producent za Vijesti je otkrio u čemu je tajna njegovog uspjeha, a pričao je i o predstojećem nastupu, muzici koju stvara, putovanjima.

Imao si mnogo nezaboravnih nastupa, ali gdje si se najbolje zabavio i koje mjesto jedva čekaš da posjetiš?

- Radujem se odlasku na nova mjesta. Uvijek se trudim da ih upoznam, ali to je teško s obzirom na moj raspored. Očekujete da ću odgovoriti Crna Gora? Volim Crnu Goru. Vi ste cool i obožavam more.

Šta mogu očekivati posjetioci tvog nastupa?

- Bigger, better, faster, stronger! Znate tu pjesmu? (Harder, Better, Faster, Stronger je pjesma Daft Punka). Čuo sam da su u Crnoj Gori najluđe žurke!

Šta je tajna tvog i uspjeha Swedish House Mafie?

- Mogu da osjetim raspoloženje ljudi. Znam kako da učinim da se osjećaju dobro. Putujemo svuda po svijetu, srijećemo se sa različitim kuturama, različitim zvucima, muzikom i pokušavamo da nađemo ono što će ih pokrenuti.

Zašto ste raspustili Swedish House Mafiju?

- Došli smo, rejvovali, uživali. Vrijeme je da se krene dalje, u nove izazove.

Riječima "došli smo, rejvovali, uživali" opisali ste karijeru SHM-a. U čemu ste najviše uživali?

- Žurke, žurke, žurke… SHM nam je omogućio da radimo ono što nismo mogli ni zamisliti prije par godina. Pružio nam je mogućnost da radimo nešto zaista veliko i značajno. Mislim da je to najdragocjenije u vezi SHM-a.

Možeš li nam otkriti šta nam novo spremaš u budućnosti?

- Dođite na nastup!

Šta za tebe znači muzika?

- To je najvažniji dio mog života. Ne zato što od nje živim, već zato što najveći dio vremena razmišljam o njoj, radim na njoj, pokušavam da pronađem nošeto novo.

Galerija

Bonus video: