Beogradski sindikat se predomislio i dolaziće opet u Crnu Goru

Ognjen Janković iz “Sindikata” je objasnio da je za članove benda ovo nerealna priča koja kao da se i nije dogodila
298 pregleda 137 komentar(a)
Ažurirano: 23.07.2012. 16:56h

Beogradski sindikat će ipak nastupati opet u Crnoj Gori, iako je Boško Ćirković Škabo, na svom facebook profilu napisao da se to više nikada neće desiti.

Ćirković je kasnije obrisao poruku, a za Telegraf je prokomentarisao da nije "u fazonu da dalje dajem na popularnosti gluposti crnogorskih medija".

Ognjen Janković iz “Sindikata” je objasnio da je za članove benda ovo nerealna priča koja kao da se i nije dogodila.

"Boškova reakcija je bila vjerovatno izazvana tim negativnim komentarima, ali stvarno ne mogu da vjerujem da se ovo desilo poslije divnog koncerta u Nikšiću na kojem je bilo 6.000, a neki kažu i više ljudi. Čak smo i u kombiju, dok smo se vraćali iz Crne Gore, zaključili da odavno nismo imali bolji koncert. Sjajno smo se proveli u Nikšiću, organizacija je bila odlična, publika fenomenalna i apsolutno nismo imali bilo kakvih problema, a novinari koji su pisali te tekstove o nama, ne znam ni da li su bili na svirci.

Izgleda da su komentari čitalaca postali dio uređivačke politike novina. Nikada nismo imali problema u Crnoj Gori i naravno da ćemo ponovo svirati tamo. Uostalom, više ljudima u Beogradu smetamo zato što u svojim pjesmama predstavljamo pravo lice Srbije, nego što je to slučaj u drugim sredinama", izjavio je Janković za Telegraf.

Ćirković je bio razočaran izvještajima pojedinih medija u, ali se se zahvalio organizatorima Lake Fest-a na pozivu i gostoprimstvu.

"Još više hvala publici na onakvoj reakciji, ali ovog “velikosrpskog fašistu” nećete više vidjeti na bini u CG. Dok SVI ZAJEDNO malo ne odrastemo. Muzika nije tu da dijeli, nikoga nismo vrijeđali, ukazali smo najiskrenije poštovanje. Uzvikivali smo ime svoje zemlje onako kako je i snimljeno u našim pejsmama. Mnogima to očigledno smeta, kao i pominjanje Kosova i Metohije kao suštine naše kulture i civilizacije, iliti SRCA. Nećemo vas više dovoditi u te neprijatne situacije, repovaćemo tamo gdje se 100 odsto razumije da su poruke BS ljubav i zajedništvo. Zbogom, prijatelji", naveo je ranije Škabo na svom Facebook profilu.

Ćirković za "Vijesti" nije htio da komentariše ove navode, kazavši da će se uskoro oglasiti autorskim tekstom.

Galerija

Bonus video: