Grupa No Doubt se vraća na scenu nakon 10 godina

Četrdesetdvogodišnja Gven je rekla da je bend iskoristio iskustvo, koje su stekli odrastanjem u odgovorne porodične ljude
77 pregleda 0 komentar(a)
No Doubt, Foto: Facebook
No Doubt, Foto: Facebook
Ažurirano: 17.07.2012. 17:59h

Čini se kao da je još juče grupa No Doubt bila na vrhu svjetskih muzičkih top lista. Danas, nakon deset godina, fanovi ove grupe konačno mogu da uživaju u novom materijalu.

Grupa je svoj posljednji album "Rock Steady" objavila još 2001. godine.

Četrdesetdvogodišnja Gven je rekla da je bend iskoristio iskustvo, koje su stekli odrastanjem u odgovorne porodične ljude, kao inspiraciju za pisanje novih pjesama."Mrzim da govorim o tome šta pjesme predstavljaju jer osjećam da, dok ih snimam, dajem veliki dio sebe. Mislim da većina pjesama govori o prevelikim obavezama i pokušajima da se sve izbalansira. To je neko najjednostavnije objašnjenje", kazala je Gven.Bubnjar Adrian Jang je rekao da je čudan osjećaj kada se od obaveza ozbiljnog porodičnog čovjeka ponovo vratiš ovakvoj muzici."Kako od običnog oca iz predgrađa postepeno ponovo postajem član No Doubta, počinjem da shvatam da smo mi veliki bend i da smo nekada bili popularni", rekao je Jang.

Bonus video: