Počinje After Beach Parties: Žurke od Ulcinja do Boke

"Festival doprinosi upotpunjavanju ljetnje turističke ponude i boravka turista u Crnoj Gori putem kvalitetnog programa animacije"
53 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 16.07.2012. 15:56h

Treći po redu After Beach Partes (ABP) počeo je, a ove godine organizatori su pripremili oko 300 žurki koje će biti održane na 12 plaža tokom mjesec dana.

"Svake godine se širimo, ove godine pravićemo dnevne žurke od Ulcinja do na kraj Boke. Inače žurke su podijeljene u dvije kategorije, one na kojima nastupaju DJ-evi iz Crne Gore i regiona i one sa specijalnim gostima. Specijalni DJ gosti iz inostranstva ove godine biće Kings of Tomorrow 25. jula na Almari, DJ Gadjo koji putuje iz Njemačke početkom avgusta u sutomorski klub ’’Cuba libre’’, kao i britanska atrakcija ’’Stereo MCs’’ koji su u okruženju nastupali na Exitu i Demofestu u Banjaluci. Ove godine imamo i DJ Sharp Eren Egilmez porijeklom iz Turske koji će tokom cijelog festivala nastupati u Marini St. Matija u Kotoru", istakao je Ivan Vukčević, portparol ABP-a, dodajući da su sve žurke besplatne, ali da neće biti organizovanog prevoza do lokacija na kojima se opdržavaju .

Menadžerka projekta Milica Vujović istakla je da su pripreme za After Beach Party počele još u februaru.

"Prve godine na ovoj manifestaciji imali smo oko 70 hiljada posjetilaca, a prošle godine oko 90, tako da očekujemo da će ove godine biti još veći broj onih sa kojima ćemo se družiti u okviru projekta. Ove godine, imamo i program za ljubitelje rok muzike, na plaži Almara u Tivtu sviraće Nina Petković, Kings of stage, Makao i Loco band", otkrila je Vujović.

40.000 eura za program

Pokrovitelj ABP-a je Nacionalna Turistička organizacija, koja je izdvojila oko 30 hiljada eura, dok će kompletan program najvjerovatnije koštati oko 40 hiljada eura, saopšteno je. Prijatelji festivala su Tuborg, Plantaže, Bar kod i Cedevita.

I ove godine organizatori su se, kažu, vodili time da smanji nivo buke u večernjim satima, pa je početak svake žurke planiran za u popodnevnim satima

"Festival doprinosi upotpunjavanju ljetnje turističke ponude i boravka turista u Crnoj Gori putem kvalitetnog programa animacije. Privlači mlađu populaciju, poklonike raznih žanrova elektronske muzike, dobre zabave i druženja na primorju, ali i one koji su zainteresovani za aktivan odmor u prirodi. Nadam se da će ABP biti jedan od razloga mladih ljudi i turista da posjete Crnu Goru", istakla je Jelena Popović, PR NTO.

I ove godine organizatori su se, kažu, vodili time da smanji nivo buke u večernjim satima, pa je početak svake žurke planiran za u popodnevnim satima, a žurke će de održavati na lokacijama: Žalo (Herceg Novi), CopaCafana i Almara Beach (Tivat), Marina St Matija (Kotor), Green Garden i San Trope (Budva), Q2 i Cuba Libre (Sutomore), SandBox i D’Olcinijum (Ulcinj), Tekila (Bečići) i Porto Mare (Kamenari).

Bonus video: