Elemental i Svi na pod! na KIC-u: Puna terasa i odličan provod

Među posjetiocima koncerta bili su ministar finansija Milorad Katnić, te muzičari MC Marko, Marija Božović i Andra Rondović
94 pregleda 2 komentar(a)
Svi na pod!, Foto: Vesko Belojević
Svi na pod!, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 11.07.2012. 08:15h

Koncertom bendova Elemental i Svi na pod!, koji je sinoć održan u KIC-a “Budo Tomović”, počelo je Podgoričko kulturno ljeto. Dvije grupe su uspjele da i pored visoke temperature razmrdaju publiku, pa je na punoj terasi KIC-a, atmosfera bila odlična od početka do kraja.

Prvo su se sa prisutnima pozdravili članovi sastava Svi na pod!, kojem je nakon prošlogodišnjeg debija ovo drugo gostovanje u glavnom gradu Crne Gore. Druženje sa publikom Beograđani su počeli 25 minuta kasnije od najavljenog i to numerom “Afrikanac iz Beograda”.

Već kod prve numere, pjevačica grupe Bojana Vunturišević se razigrala, što je i publiku, kojoj je poželjela lijep provod, navelo da đuska. U nastavku svirke publika je konstantno pristizala na terasu KIC-a, a članovi sastava Svi na pod! su, između ostalih izveli hitove, “Ljubavi”, “Ušće”, “Bez plana”, “Nevena”... Bojana je pjevajući “Zlato” poželjela da je neko odvede na Adu Bojanu.

Nakon sat vremena članovi sastava su binu prepustili zagrebačkom Elementalu, kojem je ovo četvrto gostovanje u Crnoj Gori u posljednje dvije godine. Hit “Nema ga” kojim su otvorili svirku ispraćen je vriskom i aplauzom. Publika je uglas sa Remi, vokalom Elementala pjevala “U mojoj glavi”, ali i romantiku, “Tako lijepa”, “Iz dana u dan”, “Ljuljaj brod”, “Crveno”, “Priroda i društvo”.

Među posjetiocima koncerta bili su ministar finansija Milorad Katnić, te muzičari MC Marko, Marija Božović i Andra Rondović, pjevačica benda “Shin-ei”.

Za razliku od prethodnog, ovogodišnje Podgoričko kulturno ljeto će imati manje programa, ali će i manje koštati. Početak obećava, barem kada su u pitanju koncerti na otvorenom, kojih se publika očigledno uželjela.

Bonus video: