Ulaznice za Summer fest puštene u prodaju

Cijena ulaznice za sva tri dana u pretprodaji košta 20, dok će od početka festivala koštati 25 eura. Dnevne ulaznice koštaće 10 eura, a moći će da se kupe samo na ulazu
80 pregleda 7 komentar(a)
Hladno pivo, Foto: Arhiva Vijesti
Hladno pivo, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 05.07.2012. 09:31h

Organizatori Summer festa, koji će se održati od 3. do 5. avgusta na plaži Jaz u Budvi, saopštili su spisak mjesta gdje se mogu pazariti ulaznice za ovaj festival. U Podgorici to su turistička agencija “Galileo”, kafić “Soul 2Soul”, irski pab “Four leprechauns” i američki pab “Bogart”.

Što se ostalih gradova tiče, ulaznice su dostupne u Nikšiću u kafiću “Del Boy”, u Bijelom Polju u turističkoj agenciji “RAMS”, u Tivtu u kafiću “Majestic”, u Kotoru u turističkoj agenciji “Vizin Travel”, na Cetinju u pabu “Akademija”, u Herceg Novom u kafiću “Tron”, u Budvi u kafiću “Garden Caffe” i plažnom baru “Chill out” i u Baru u kafiću “Living Room”.

Cijena ulaznice za sva tri dana u pretprodaji košta 20, dok će od početka festivala koštati 25 eura. Dnevne ulaznice koštaće 10 eura, a moći će da se kupe samo na ulazu.

Prema saopštenju organizatora, zainteresovani mjesto u kampu mogu rezervisati putem mejl adrese camp@summerfest.me.

Dan boravka u kampu košta dva i po eura po osobi.

Saopšteno je i da će “nikšićko” točeno od pola litra koštati jedan i po euro.

Na debitantskom izdanju Summer festa nastupiće, datim redom, prvog festivalskog dana: Nagual, Nightshift, Van Gogh, Hladno pivo, Nipplepeople; drugog dana: Off Duty, S.A.R.S., Pero Defformero, Partibrejkers, Riblja Čorba, Beatshakers, a posljednje večeri publici će se predstaviti Gomila nesklada, Who see, Kiki Lesendrić i Piloti, Orthodox Celts, Sunshine i Junior Jack.

Muzički program će svakog dana počinjati u 19.30.

Bonus video: