Žak Houdek objavio album i najavio povlačenje

Pjevač, poznat po školovanom glasu zavidnog raspona, ističe da on i njegov tim nisu pokušavali da podilaze široj publici
1 komentar(a)
žak houdek, Foto: Eurovision.tv
žak houdek, Foto: Eurovision.tv
Ažurirano: 02.07.2012. 16:56h

Iako je prije samo nekoliko dana objavio album “Meni za ljubav”, hrvatski pjevač Žak Houdek odlučio je da se povuče sa estrade jer mu treba “dobar odmor višemjesečni, možda i godišnji”.

“Intenzivno sam 10 i više godina živio uz muziku, prosto sam malo zasićen i mislim da je sada lijepo da se povučem kada su hitovi tu i kada je novi album tu. Mislio sam na svoje fanove, napravio sam novi album.

Taman dok se to malo zavrti, ja se nadam da ću ja skupiti novu kreativnu snagu”, kazao je dnevnik.hr. On je za Gloriju objasnio da mu nije dosadila muzika, već hrvatska estrada.

Pjevač koji je 2009. učestvovao na budvanskoj Pjesmi Mediterana, prošle godine je pokušao da učešćem u britanskom X Factoru započne internacionalnu karijeru, što mu nije pošlo za rukom. Nije uspio ni da 2011. pobijedi na takmičenju za hrvatskog predstavnika na Eurosongu.

Pjevač, poznat po školovanom glasu zavidnog raspona, ističe da on i njegov tim nisu pokušavali da podilaze široj publici, već su stvarali ono u šta vjeruju.

Bonus video: