Zoran Kalezić predstavio trostruki CD

“Moći će da se kupi kada nađem izdavača u Crnoj Gori. To je trostruko i malo skuplje izdanje"
119 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 23.06.2012. 10:12h

Popularni pjevač izvorne muzike Zoran Kalezić promovisao je svoj trostruki CD, na kojem su se našle sve stare, ali i nekoliko novih pjesama.

Povod za izdavanje ovog CD-a bila je proslava 40 godina muzičke karijere ovog crnogorskog pjevača. Na promociji, kojoj su pored medija prisustvovali skoro svi crnogorski muzički veterani, emitovan je i film o životu Kalezića, koji je kako sam kaže, prvi put pogledao kratki video, jer ga je njegov sestrić radio u tajnosti.

Nakon odgledanog filma, publici su se obratili prijatelji i kolege, a zatim i sam Kalezić koji je na kraju izveo pjesmu o Podgorici, a nakon nje predstavio novu numeru po kojoj je trostruko izdanje i dobilo naziv “Za sve što smo bili...”.

“Kada sam je radio u Čikagu tražio sam najbolje ljude, jer sam htio da sve zvuči dobro, da ta balada ispriča moj život. Kada sam je završio, izašao sam, padala je kiša, a ja sam plakao kao malo dijete. Ne znam da li od sreće, zadovoljstva, zato što nisam imao sa kim to da podijelim ili zbog toga što sam prvi put uradio ono što sam ja htio”, ispričao je za “Vijesti” Zoran Kalezić.

Četiri ecenije prošle brzo

Na pitanje novinara kako se nosi sa 40 godina dugom karijerom, pjevač odgovara:

“Sinoć sam zalivao baštu i pričao sa majkom, a ona mi kaže 'Dome, ti ćeš sjutra na televiziju i pred novinare, a sad radiš u bašti', a ja kažem da je upravo u tome ljepota mog života”.

On dodaje da su mu četiri decenije prošle veoma brzo, za tren.

“Ispunio sam svoj život, jer sam radio ono što sam htio. Ima li veće sreće nego raditi ono što želiš?”, retorički je upitao Kalezić.

Trostruki CD ovog estradnog umjetnika u izdanju PGP RTS-a, publici u Crnoj Gori još nije dostupan.

“Moći će da se kupi kada nađem izdavača u Crnoj Gori. To je trostruko i malo skuplje izdanje, a ne bih vam objašnjavao u ciframa koliko je to koštalo, jer me je sramota pred narodom. Ja sam odmah znao da druge koristi osim zadovoljstva neću imati”, zaključio je pjevač.

Pored novinara, promociji su prisustvovale kolege Nina Strugar, Mišo Mijatović, Mirsad Serhatlić, Zdravko Đuranović, Slobo Kovačević, te prijatelji - profesor Blagota Mitrić, gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović sa suprugom Milenom, načelnik barske policije Miloš Radulović i njegov brat Miodrag, koji je po profesiji fudbalski trener.

Bračni par Bogdanović sa braćom Radulović

Galerija

Bonus video: