Brit Floyd svira u Nikšiću 4. novembra

U godini koja je za nama ovaj bend je održao preko 150 koncerata, između ostalih i na čuvenom festivalu Glastonbury
16 komentar(a)
Ažurirano: 22.06.2012. 09:06h

Liverpulski sastav Brit Floyd, koji slavi muzičku zaostavštinu Pink Floyda, u sklopu turneje "A Foot In The Door World Tour 2012", svoj tribute show predstaviti će crnogorskoj publici 4. novembra u Nikšiću.

Brit Floyd, koji je osnovan 2010. prihvatili su obožavatelji Pink Floyda širom svijeta. Zahvaljujući savršenom izvođenju pjesama, jedinstvenoj Floydovskoj animaciji, kao i umjetničkim spojem zvuka i svjetla, dobili su epitet najvjernijeg i najvećeg Pink Floyd tribute showa na svijetu.

U godini koja je za nama ovaj bend je održao preko 150 koncerata, između ostalih i na čuvenom festivalu Glastonbury, a ove godine kreću na još veću turneju sa potpuno novim programom pod imenom "A Foot in the Door", kako se zapravo zove novi službeni album najvećih hitova Pink Floyda.

Nastupi sadrže sve pjesme sa albuma, koje su izabrali lično članovi Pink Floyda. Tako ćemo u nikšićkom Sportskom centru čuti između ostalih i "Hey You", "Wish You Were Here", "Shine On You Crazy Diamond", "Another Brick in the Wall", "High Hopes" itd.

Promotivna kampanja koncerta počeće tek od septembra kada će biti poznati i ostali detalji o ovom muzičkom spektaklu, a detaljnije informacije o samom bendu možete naći na njihovoj oficijelnoj stranici britfloyd.com.

Bonus video: