Otkrivene cijene karata za Lake fest, konkurs za bendove do 15. juna

Cijena dnevne ulaznice za ovogodišnji Lake fest biće deset eura, dok će ulaz na sva tri dana festivala koštati 25 eura, saopštili su organizatori.
51 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 05.06.2012. 10:12h

Cijena dnevne ulaznice za ovogodišnji Lake fest biće deset eura, dok će ulaz na sva tri dana festivala koštati 25 eura, saopštili su organizatori. Boravak u kampu na jezeru Krupac će i ove godine biti besplatan.

Lake fest je raspisao i konkurs za bendove koji žele da nastupe na bini koja će biti instalirana u kampu. Zainteresovani se mogu prijaviti tako što će, do 15. juna, na mejl adresu festlake@gmail.com poslati tri svoja audio ili video zapisa i biografiju. Iz organizacije poručuju da će se pri selekciji prije svega ocjenjivati autorski rad, pa je poželjno da bendovi pošalju snimke svojih pjesmama, a ne obrada, ukoliko su u mogućnosti.

Na ovogodišnjem Lake festu, koji će se pod pokroviteljstvom "Nikšičkog piva" na Krupcu održati od 20. do 22. jula, nastupiće Marki Ramoun sa svojim bendom Blitzkrieg, Beogradski sindikat, Darko Rundek, Edo Maajka, Block Out, Damir Urban, Bjesovi, Atomsko sklonište, Psihomodo pop, Električni orgazam, Autogeni trening, DST, Jarboli, Zoon politikon, Marble, BBC, Demodemolls, Hypnotized, Zaa, 16x8x23 i Lude krawe.

Galerija

Bonus video: