Frontmen Demodemollsa zbog spota padao u prljavu Ribnicu

Radili smo na spotu oko četiri mjeseca, što je za mene bilo predugo, kazao je Boban Pejović
73 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2012. 07:52h

Spot za pjesmu “Šta preostaje” crnogorskog benda Demodemolls, ljubitelji alternativnog roka moći će premijerno da pogledaju na portalu “Vijesti” od nedjelje u 22 časa.

“Radili smo na spotu oko četiri mjeseca, što je za mene bilo predugo, ali valjda će rezultat biti toliko dobar da ću zaboraviti koliko je trajalo”, kazao je frontmen benda, Boban Pejović.

“Za potrebe spota sam trčao četvoronoške, padao na zemlju, ali i u Ribnicu koja nije baš čista. Svašta mi se u životu dešavalo zbog ovog spota, ali je snimanje bilo super iskustvo”, otkrio je Pejović.

“Spot naravno nosi određenu poruku. Pun je simbola i znakova. Nisam htjela da se bavim lokalnim okruženjem, već snovima i pored toga što je pjesma veoma realna. Željela sam da napravim opozit”, kazala je autorka spota Ivana Pejović, koja je kako sama uz osmijeh priznaje da je pjesmu preslušala više od hiljadu puta.

“Što se tiče kreacije to je apsolutno autorski rad na koji su oni spremno odgovorili”, odgovorila je ona, ističući da je imala potpunu autorsku slobodu.

Bend “Demodemolls”, iste večeri održaće svirku u “Montenegro” pabu, tokom koje će publika imati priliku da čuje i pjesme sa tek završenog albuma “Pigs' Enemies”. Ulaz će koštati dva eura, a početak je u 21 čas.

Bonus video: