Exit traži 1.500 volontera iz cijelog svijeta

Volontiranje će trajati od 9. do 15. jula 2012. godine na festivalu Exit u Novom Sadu, najviše šest sati u toku jedne smjene
0 komentar(a)
Exit festival, Foto: Beta
Exit festival, Foto: Beta
Ažurirano: 04.05.2012. 15:20h

Exit festival i ove godine otvara vrata za 1.500 volontera iz cijelog svijeta koji će dobiti priliku da steknu nevjerovatna iskustva u sektorima marketinga, protokola, u pres centru, programskoj produkciji, na izgradnji, šankovima, ulazima, akreditovanju, u obezbeđenju, Exit vilidžu i drugim brojnim segmentima festivala.

Konkurs za prijave otvoren je od 5. do 31. maja, a svi koji budu željeli da se uključe i postanu dio ove velike organizacije, moći će od subote da se prijave preko aplikacije na sajtu exitfest.org.

Volonteri na Exit festivalu imaće obezbijeđen ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u Exit vilidžu, obezbijeđenu ishranu u toku smjene i besplatne tokene za piće. Po završetku festivala, volonteri dobijaju sertifikat kao priznanje o volontiranju, što će im biti dodatna referenca u biografiji.

Volontiranje će trajati od 9. do 15. jula 2012. godine na festivalu Exit u Novom Sadu, najviše šest sati u toku jedne smjene.

Bonus video: