Hladno pivo obećava ludilo na Summer Festu na Jazu

Kekin je kazao da na Jazu očekuju minimalno jednako ludilo kao na dva koncerta u Podgorici
0 komentar(a)
Hladno Pivo, Foto: Boris Pejović
Hladno Pivo, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 27.04.2012. 18:34h

Ne kaže narod bez veze - treća sreća - ističe Mile Kekin, frontmen Hladnog piva, pred nastup njegovog benda na debitantskom izdanju Summer festa koji će se održati na Jazu od 3. do 5. avgusta. Zagrebački sastav nastupiće prvog dana festivala.

"Nakon dva, po nama, odlična koncerta u Podgorici na krovu KIC-a (ne znam jesmo li ikad prije svirali na krovu zgrade, a sviramo već jaaaako dugo) dužni smo publici i treći odličan koncert, jer ne kaže narod bezveze - treća sreća", kazao je Kekin i dodao da na Jazu očekuju minimalno jednako ludilo kao na dva koncerta u Podgorici.

Na Jazu očekuju minimalno jednako ludilo kao na dva koncerta u Podgorici.

"Ali više će biti u grejtest hits fazonu, jer to nije koncert samo za naše fanove, već i za one tuđe. Naš je zadatak da ih preobratimo kako bi oni jednog dana u svojoj biografiji napisali - taj dan sam otišao na koncert zbog benda tog i tog, ali sam onda čuo Hladno pivo i život mi se preokrenuo, obrijao sam se na ćelavo i otkrio radosti od viška decibela", objasnio je Kekin u razgovoru za "Vijesti".

Pregovarali smo prošle godine i za nastupe u Kotoru i Herceg Novom, ali se to izjalovilo.

"Pregovarali smo prošle godine i za nastupe u Kotoru i Herceg Novom, ali se to izjalovilo. Sad ne bismo ništa unaprijed govorili da ne bismo urekli koncerte (smijeh), no ko god nas pozove u Crnu Goru uvijek ćemo se rado odazvati", saopštio je bend.

Uz njih na Summer festu učešće su potvrdili Junior Jack, Partibrejkers, Sunshine, Riblja čorba, Kiki Lesendrić i Piloti, Nightshift, S.A.R.S., Who See i DJ Beatshakers.

Bonus video: