Summer fest Budva: Hladno pivo, Nightshift, Who See,...

Cijene ulaznica za sada još nisu poznate, a iz organizacije navode će biti veoma pristupačne
113 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 25.04.2012. 17:01h

Montenegro festival production, koji u saradnji sa opštinom Budva i uz pomoć generalnog sponzora "Nikšićko pivo" organizuje festial Summer Fest Budva, potvrdili su prva imena izvođača koji će nastupiti od 3. do 5. avgusta na Jazu.

Uz Sunshine, S.A.R.S. i Riblju čorbu čije su nastupe na festivalu "Vijesti" već najavile, na novom crnogorskom muzičkom festivalu učestvovaće i Hladno pivo, Nightshift, Who See, Kiki Lesendrić i Piloti, Partibrejkersi, DJ Beatshakers i Junior Jack. Konačna lista izvođača javnosti će biti predstavljena naknadno, saopštili su organizatori.

Cijene ulaznica za sada još nisu poznate, a iz organizacije navode će biti veoma pristupačne.

Iz Montenegro festival productiona su ranije na Facebook strani Summer festa najavili da posjetioce očekuje široka ponuda pivskih brendova, niz društveno korisnih aktivnosti, a biće postavljen i kamp u okviru koncertnog prostora.

Tokom tri festivalska dana organizovaće se takmičenje u ispijanju piva, kao takmičenje za najbolju fotografiju i video zapis sa Summer festa, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade.

Veliki događaj

Organizatori ove manifestacije otkrili su i da će donirati određenu svotu novca od prodaje karata nekom iz najugroženijih slojeva crnogorskog društva i time apelovati na sve koji su u mogućnosti da pomognu onima kojima je najpotrebnije.

Milena Marović, menadžer opštine Budva, kazala je da ova manifestacija za grad predstavlja događaj od opšteg značaja.

"Obzirom na to da je Budva tokom ljetnjih mjeseci posebno atraktivna mlađoj populaciji, i to iz čitavog regiona, očekujemo da Summer fest posjeti više od 30 hiljada ljudi. Događaj ovakve vrste dobar je početak osmišljavanja jedne aktivne kampanje koja će u budućnosti postati prepoznatljivi brend Budve, a samim tim i Crne Gore", kazala je ona.

Marović je dodala i da lokalna uprava u Budvi pruža organizacionu i logističku podršku svim projektima koji se organizuju za dobrobit grada i turističke promocije crnogorske metropole.

Galerija

Bonus video: