Na Exit dolazi i Erika Badu

Državljani Crne Gore ulaznice mogu kupiti u agenciji Exit travel koja se nalazi u Njegoševoj ulici u Podgorici
92 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.04.2012. 22:29h

Nove zvijezde ovogodišnjeg izdanja Exita su Erika Badu, “Hercules & Love Affair” i “Citizens!”, potvrdili su organizatori.

Američka soul diva Erika Badu nastupiće na glavnoj bini trećeg dana festivala, u subotu, 14. jula. Dobitnica četiri Gremija ispisala je značajne stranice u istoriji soul muzike hitovima poput "Love of My Life", "On & On", "Bag Lady", "Window Seat", "Tyrone", "Honey" i drugi. Prošle nedjelje popularna pjevačica je najavila da će ove godine objaviti čak dva nova albuma - njen četvrti solo projekat i kolaboraciju sa bendom “The Cannabinoids”.

Dan prije Badu na Main stejdžu će pred publiku izaći njujorški sastav “Hercules & Loe Affair”, koji će predstaviti svoju verziju disko haus zvuka, a na Fusion bini će se već potvrđenim izvođačima pridružiti sve popularniji britanski sastav “Citizens!”, koji će sljedećeg mjeseca objaviti svoj debi.

Hercules & Love Affair

Do sada su nastup na ovogodišnjem Exitu, koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, potvrdili “Guns`N`Roses”, “Duran Duran”, “New Order”, Plan B, “Gossip”, Mis Kitn, “Toy Dolls” i mnogi drugi.

Državljani Crne Gore ulaznice mogu kupiti u agenciji Exit travel koja se nalazi u Njegoševoj ulici u Podgorici.

Citizens

Galerija

Bonus video: