Vukašin Brajić u Podgorici: Ove godine ima mnogo posla

"Koliko čujem, interesovanje u Podgorici je veliko, a i prvi put nastupam negdje dvije noći zaredom", kazao je pjevač
100 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2012. 17:41h

Vukašin Brajić, publici u regionu poznat po učešću u muzičkom šou "Operacija Trijumf" u kojem je 2009. osvojio drugo mjesto, nastupiće u podgoričkom kafiću "Cheers" u petak i subotu veče.

To će biti prvi put da predstavnik Bosne i Hercegovine na Eurosongu 2010. nastupa u solo varijanti u glavnom gradu Crne Gore. Prethodno je u Podgorici nastupao samo u okviru koncerta učesnika "Operacije Trijumf".

"Nemam neka očekivanja, jer do sada nisam imao priliku da solo nastupam u Podgorici. Međutim, koliko čujem interesovanje je veliko, a i prvi put nastupam negdje dvije noći zaredom", kazao je pjevač za "Vijesti".

On je otkrio da će se na njegovom repertoaru uglavnom naći pop/rok hitovi od 70-ih naovamo, uz naglasak na modernije numere, a izvešće i svoja tri singla "Munja i grom", "Od svega umoran" i "Sam protiv vremena". Prema njegovim riječima, prvi blok će uglavnom biti rezervisan za strane hitove, a drugi za domaće.

Uskoro album

Na pitanje kada će njegov dugo očekivani studijski prvijenac ugledati svjetlost dana, Brajić kaže da već punom parom radi na jednom projektu, a tu riječ je, kaže, upotrebio ne zato što je mnoge njegove kolege upotrebljavaju, već zato što se zaista radi o pravom projektu.

"Uskoro će MTV Adria na svom sajtu objaviti pola mog debitantskog albuma, gdje će pjesme biti u akustičnim verzijama i taj materijal će moći besplatno da se preuzme sa Interneta. Na jesen ću objaviti cijeli album u tvrdom formatu, sa više pjesama i u punim aranžmanima", otkrio je pjevač.

On nije želio još da odaje za koju izdavačku kuću će objaviti svoj prvijenac.

"Ove godine biće mnogo dešavanja za mene, posla imam i drago mi je zbog toga, a evo trenutno sam u Crnoj Gori gdje ću nastupati u najboljim klubovima kada su u pitanju klupske svirke", kazao je Brajić i otkrio da će iskoristiti priliku da vidi vlada li interesovanje za njegova gostovanja tokom ljeta, kada veliki broj estradnih zvijezda iz regiona pronalazi angažman na Crnogorskom primorju.

Nastupi u Podgorici počeće u 22 sata, uz slobodan ulaz

Njegova dva nastupa u Podgorici počeće u 22 sata, uz slobodan ulaz.

Genijalni Rambo

Nekadašnji predstavnik BiH na Eurosongu iznio je svoje mišljenje o ovogodišnjim učesnicima - iz njegove zemlje, ali i iz Crne Gore.

"Mayu Sar lično poznajem, to je divna djevojka. Znam da se jako trudila posljednjih godina da bude izabrana za predstavnika na Eurosongu i drago mi je što je uspjela. Nadam se da će sve ispasti onako kako ona bude željela", kazao je pjevač.

O Svjetskom Kilo Caru Rambu Amadeusu misli sve najbolje i tvrdi da je jedan od onih koji je bio oduševljen kada je čuo da će predstavljati Crnu Goru. "Mislim da je to fantastičan projekat i jedan sam od onih koji je sa oduševljenjem primio tu vijest. Ne znam koliko će uspješan biti taj koncept na Eurosongu, ali mislim da je način na koji se Rambo pozabavio tim genijalan", iznio je svoje mišljenje Brajić.

Bonus video: