Sergej Ćetković opet snimao u Londonu, uskoro na portalu Vijesti

Prema njegovim riječima, snimanje je trajalo nekoliko dana, a spot je rađen najsavremenijom digitalnom tehnologijom
0 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Facebook
Sergej Ćetković, Foto: Facebook
Ažurirano: 28.03.2012. 18:22h

Crnogorski kantautor Sergej Ćetković, nakon dvije godine autorske pauze, ovih dana je završio snimanje najavnog singla za njegov šesti studijski album.

Za novu numeru “Zbog nas”, Ćetković je radio muziku i tekst, dok je za aranžman bila zadužena provjerena ekipa koju čine Vladan Popović Pop i Marko Milatović.

"Imao sam malu tremu kako se ponovo predstaviti publici, imajući u vidu malo tvrđi zvuk i činjenicu da su skoro sve pjesme sa posljednjeg albuma naišle na odličan prijem. Ova kompozicija nosi moderan zvuk i kroz produkciju i aranžman", ističe Ćetković.

Pjesmu će pratiti i spot koji će publika imati priliku da vidi početkom aprila, a čija će premijera biti na portalu Vijesti.

U enterijeru Wilton Music Halla

Kadrovi za spot, koji će vizuelno oživjeti ovu pjesmu, snimljeni su u Londonu u raskošnom enterijeru Wilton Music Halla, dok su kao eksterijer poslužile londonske ulice.

Ovo nije prvi video koji je crnogorska pop zvijezda snimila u Velikoj Britaniji. Naime, Ćetković je u ovoj zemlji ekranizovao i numere “Dva minuta”, “Ljuska oraha” i “Dal me oči varaju”.

Na audiciji smo izabrali mlade glumce sa Londonske akademije za film, medije i televizije.

"Sam prostor posjeduje neopisivu energiju i izgleda fenomenalno. Bio sam oduševljen njegovom toplinom i koliko su uspjeli da sačuvaju njegov prvobitni izgled poslije toliko dugo vremena. Na audiciji smo izabrali mlade glumce sa Londonske akademije za film, medije i televizije. Bilo je to fenomenalno iskustvo i pokušaj da vam prikažemo još jedan kratak film", dodaje Ćetković.

Prema njegovim riječima, snimanje je trajalo nekoliko dana, a spot je rađen najsavremenijom digitalnom tehnologijom.

Bonus video: