BULJARICA OD 30. AVGUSTA DO 1. SEPTEMBRA

Organizatori Sea Dance najavljuju: Dolazi jedna od najvećih svjetskih zvijezda

U srijedu 23. maja tačno u podne u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od 19,99 eura
170 pregleda 6 komentar(a)
Sea Dance press, Foto: Vuk Lajović
Sea Dance press, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 18.05.2018. 13:31h

Jubilarni, peti po redu ljetnji muzički festival "Sea Dance”, koji se od 30. avgusta do 1. septembra održava u Buljarici biće veći, bolji i značajniji za Budvu i Crnu Goru od svih prethodnih, poručio je prvi čovjek Budve Dragan Krapović navodeći za organizaciju festivala Opština Budva izdvaja 270.000 eura, a Turistička organizacijer Budve 145.000 eura.

On je sa organizatorima Sea Dance festivala potpisao aneks ugovora.

Vlada sa svoje strane, kako je kazao ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović izdvaja 300.000 eura, jer je riječ o brendu koji je proteklih godin osim velike posjećenosti, Crnoj Gori najviše pozitivnih efekat uradio u marketinškom smislu.

Ipak, iako se očekivalo da će organizatori, kako je to bilo najavaljeno saopštiti barem dio programa, osnivač Exit i Sea Dance festival Dušan Kovačević naveo je da će u Buljarici nastupiti svjetske zvijezde, ali da tek za desetak dana moći će zbog ugovora da objave imena koja će nastupiti.

Krapović je naglasio da je pun pogodak to što je festival izmješten na novu lokalciju i što se održava u na kraju glavne sezone.

"Kao manifestacija velikih razmjera doprinijeće produženju sezone i na taj način unaprijediti turizam i ekonomiju. Sa organizaotirima, nakon poznatih problema koje smo imali na Jazu, pronašli smo još atraktivniju lokaciju. U pitanju je stara fabrika u Buljarici. Zato su naša izdvajanja I veća nego prethodne godine. Vjerujem da ćemo tih poslednjih dana avgusta I prvog dana septembra uživati u zvucima muzičara svjetskog nivoa I na taj način uspješno zaokružiti glavnu turističku sezonu” kazao je Krapović.

Radulović je kazao da je Sea Dance postao ozbiljan biznis.

"To potvrđuje i činjenica da počinje sa jako dobrom idejom, razrađuje se sa velikom nervozom i završava velikim zadovoljstvom. To Sea Dance potvrđuje iz godine u godinu", naglasio je Radulović.

Zadovoljan je što su lokacija i termin održavanja festivala izmjenjeni, što je bio jedan od preduslova nastavka podrške festivalu od strane Vlade Crne Gore i Ministarstva održivog razvoja i turizma.

"Buljarica je zaista spektakularna, imam potpuno povjerenje u organizaciju da će odraditi posao do kraja i da nas očekuje pravi spektakl", kazao je Radulović.

Prema riječima Kovačevića fanovi Exita znaju da su njihova jubilarna izdanja uvijek specijalna, ali i najposjećenija jer se ne propuštaju.

"I u slučaju Sea Dance sve se složilo, nova lokacija je predivan, jadranski biser koji ćemo u godinama pred nama promovisati u cijelom svijetu, a osim svoje centralne pozicije na primorju, ona našim gostima nudi daleko više što će se vidjeti već ove godine. Presrećni smo što smo uspjeli da potvrdimo jednu od najvećih svjetskih zvijezda i što ćemo imati najjači program Sea Dance-a do sada koji ćemo uskoro objaviti. Interesovanje za festival je veliko. Već sada imamo preko 10.000 rezervacija što publike EXIT festivala, tako i turističkih agencija iz inostranstva.", izjavio je Kovačević

Prodaja ulaznica

U srijedu 23. maja tačno u podne u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od 19,99 eura. Ovo je cijena sa čak 70 odsto popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš).

Najpovoljnije ulaznice se svake godine rasprodaju za samo nekoliko sati.

Preporučujemo za Vas