OSVAJANJE REGIONA:

Who See: Možemo još bolje

Kako vrijeme odmiče i kako se penjemo na MTV listi, tako i apetiti rastu. Mi ćemo svakako nastaviti da animiramo fanove preko naše stranice da glasaju za nas i vjerujemo da nas oni neće iznevjeriti.
84 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.03.2012. 20:09h

Kotorska klapa “Who See” iz nedjelje u nedjelju bilježi sve veći uspjeh. Naime, pošto je prošle sedmice video “Reggaeton Montenegro” ušao direktno na MTV top listu Domaćica, na 20. mjesto, nakon samo nedjelju dana uspio je da oduševi ljubitelje hip hopa u regionu, i da zahvaljujući glasovima slušalaca napravi sjajan skok na sedmu poziciju spiska najboljih ex-Yu spotova. Uz to, ovaj spot je premašio cifru od 250 hiljada pregleda na kanalu YouTube.

Na pitanje može li bolje, Dejan Dedović Dedduh za Vijesti kaže:

"Nadam se da može. Kako vrijeme odmiče i kako se penjemo na toj listi, tako i apetiti rastu. Mi ćemo svakako nastaviti da animiramo fanove preko naše stranice da glasaju za nas i vjerujemo da nas oni neće iznevjeriti. Zato se i nadamo da ćemo do sljedeće sedmice biti još bolje plasirani", ističe Dedduh.

Kada bi morao da bira da li da bude jednu sedmicu prvi ili da se što duže zadrži na listi, on ističe da bi izabrao prvo.

"Mislim da je taktički bolje da se što duže zadržimo na listi. Svi koji prate dešavanja na muzičkoj sceni u regionu posjetiće sajt i samim tim vidhjeti da smo i mi na toj listi. Međutim, biti prvi, to će svakako ostati negdje ubilježeno da smo “te i te nedjelje” u “toj i toj godini” bili prvi, čime bismo mogli i da se hvalimo", našalio se Dedduh.

"Ipak, ako bih morao da biram radije bih da makar na deset minuta budem prvi", priznao je on.

Klapa “Who See” ujedno je prvi izvođač iz Crne Gore koji se našao na ovoj listi, a pored njih tu su i grupe “Hladno pivo”, S.A.R.S. na samom vrhu, dok je kotorski dvojac bolji od “Dječaka”, “Zemlje gruva”, ali i Natali Dizdar. Za “Who See” se može glasati na sajtovima regionalnog MTV-ja.

Kako vrijeme odmiče i kako se penjemo na MTV listi, tako i apetiti rastu. Mi ćemo svakako nastaviti da animiramo fanove preko naše stranice da glasaju za nas i vjerujemo da nas oni neće iznevjeriti.

Hip hoperi se uveliko spremaju i za koncert koji će biti održan 6. aprila u klubu “Laky”.

"Publika će imati priliku da čuje numere sa albuma “Krš i drača”, ali i one odranije. Imaćemo i goste, tako da će sa nama te večeri nastupiti Rhino, Labia i Marija Božović", otkrio je Dedduh.

Prema njegovim riječima interesovanje za njihov koncert je veliko, a karata, čija je cijena pet eura, je malo ostalo.

Preporučujemo za Vas