Sergej Ćetković se 11. marta druži sa obožavateljima

Novu pjesmu pustićemo početkom sljedećeg mjeseca. Riječ je o numeri “Zbog nas” za koju sam sam uradio muziku i tekst, dok aranžman potpisuje provjerena ekipa
0 komentar(a)
Sergej ćetković, Foto: Anto Baković
Sergej ćetković, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 06.03.2012. 17:42h

Potpisivanje DVD izdanja crnogorske pop zvijezde Sergeja Ćetkovića, koje je trebalo da bude održano prošlog mjeseca, zakazano je za nedjelju 11. mart u Delta Cityju od 12 časova.

"Zbog vremenske neprilike koja je zadesila u februaru čitav Balkan, to potpisivanje smo odložili. Ali, kao što sam to obećao, neću odustati sa druženja sa mojom publikom", ističe Ćetković.

"Apelujem na sve ljude dobre volje da dođu u nedjelju u Delta City i pomognu humanitarnu akciju tako što će kupiti DVD sa snimkom koncerta iz Beogradske arene, od kojeg kompletan prihod ide za pomoć dnevnim centrima za djecu ometenu u psihofizičkom razvoju u Nikšiću i Bijelom Polju", podsjetio je Ćetković.

On će ljubitelje svoje muzike uskoro obradovati i novim singlom.

"Novu pjesmu pustićemo početkom sljedećeg mjeseca. Riječ je o numeri “Zbog nas” za koju sam sam uradio muziku i tekst, dok aranžman potpisuje provjerena ekipa - Marko Milatović i Vladan Popović Pop.

Ono što još mogu da otkrijem o pjesmi je da nije balada, već je numera srednjeg ritma, potpuno je drugačija priča, a spot za nju snimali smo u Londonu", otkrio je Ćetković, koji se ovih dana sprema i zakoncert u Zrenjaninu.

Kako ističe, truneja “Dva minuta” još nije završena. Predstoje mu koncerti u Bosni i Hercegovini, Makedoniji, i možda još neki u Crnoj Gori.

Bonus video: