Danijel Alibabić promovisao album prvijenac

Od kolega Danijelu su podršku dali i Nina Žižić, Andrijana Božović, Božo Bulatović, Nina Petković
61 pregleda 0 komentar(a)
Danijel Alibabić, Foto: Vesko Belojević
Danijel Alibabić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 02.03.2012. 10:38h

Pop pjevač Danijel Alibabić promovisao je svoj album prvijenac u hotelu Crna Gora.

Najavljen kao zvijezda, Danijel ovog puta nije mnogo kasnio. Predstavljanje je započeo numerom “Ratnik”, a trema sa kojom se borio čekajući početak svog nastupa, nestala je kod prvih taktova.

Zatim je publici pokazao kako uživo zvuči “Fajter”, a njegov prvi hit “Ne plači mala”, razmrdao je publiku. Tada je došla na red i balada “Ko smo mi”. Danijel je nakon nje, izveo i ostale numere sa albuma koji je pred kraj prošle godine objavio “City Records”.

Doprinos pop muzici

Predsjednica Udruženja estradnih umjetnika Crne Gore, Renata Perazić uručila je Alibabiću plaketu za uspješnu saradnju i doprinos crnogorskoj pop muzici. Nakon što se zahvalio svima koji su došli da ga podrže i obećao da će opravdati očekivanja, promociju je završio pjesmom koju je posvetio Kseniji Pajčin.

Među javnim ličnostima koje na promociji su bili manekenka Nina Stanišić, kreatorka Marina Banović-Džuver i rukometaš Žarko Marković

Danijelovoj promociji prisustvovale su njegove kolege iz bivšeg benda “No Name” Marko Prentić, Gaga Purlija i Bane Nedović, dok je Marko Perić bio u pratećem bendu.

Od kolega Danijelu su podršku dali i Nina Žižić, Andrijana Božović, Božo Bulatović, Nina Petković.

Među javnim ličnostima koje na promociji su bili manekenka Nina Stanišić, kreatorka Marina Banović-Džuver i rukometaš Žarko Marković. Nakon oficijelnog dijela, prisutni su ostali da đuskaju uz muzički izbor DJ-a Đorđa Shara.

Bonus video: