Guns'N'Roses na Exitu

Publika iz Crne Gore ulaznice za Exit može pazariti u agenciji Exit travel, koja se nalazi u Njegoševoj ulici u Podgorici
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.03.2012. 01:28h

Poznati kalifornijski odmetnici Guns'N'Roses novo su ime koje će upotpuniti Exitov lajn ap.

Predvođeni rokenrol ikonom Aksl Rouzom, Gansi će ovog ljeta na Petrovaradniskoj tvrđavi odsvirati dobro poznate hitove poput “Sweet Child Of Mine”, “November Rain”, “Paradise City”, “Knockin on Heavens Door”, “Dont Cry” ili “Welcome to The Jungle”.

“Kao jedan od simbola osamdesetih godina, Gansi su vratili interes za rok muziku kod najšire publike u vrijeme prevlasti elektro i dens-popa, osavremenjujući njen originalni hedonistički bunt i prevodeći ga na ponašanje i jezik razumljiv novim generacijama...“, kazao je menadžer glavne bine Exit festivala, Dragan Ambrozić.

Hard rok bend iz Los Anđelesa osnovan je 1985, a da je ostavio značajan trag u istoriji rokenrola dokaz je i činjenica da će u aprilu ove godine biti primljen u Rokenrol hol slavnih.

Posljednji album “Chinese Democracy” objavio je 2008, a novi materijal je kažu već spreman, pa publika na Exitu može očekivati izvođenje do sada nepoznatih numera.

Učešće na ovogodišnjem Exitu koji će se održati u Novom Sadu od 12. do 15. jula već su potvrdili New Order, Gossip, Wolfmother, Buraka Som Sistema, a na Dance Areni ploče će zavrtjeti Richie Hawtin, Miss Kittin, Art Department, Maceo Plex i članovi Cadenza etikete: Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam.

Publika iz Crne Gore ulaznice za Exit može pazariti u agenciji Exit travel, koja se nalazi u Njegoševoj ulici u Podgorici.

Bonus video: