Boris Novković zabavljao tri hiljade ljudi na Cetinju

Organizator koncerta bila je Prijestonica, koja je obećala da će Božićni koncert prerasti u zaštitni znak Cetinja
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.01.2012. 19:25h

Veoma hladna božićna noć, nije spriječila građane Cetinja, da na Dvorskom trgu uživaju u koncertu hrvatskog muzičara Borisa Novkovića, koji je na Cetinju nastupio u sklopu tradicionalnog Božićnog koncerta.

Prema procjenama organizatora na gradskom trgu bilo je oko tri hiljade ljudi, među kojima su bili i brojni gosti iz drugih crnogorskih gradova.

Novković je, tokom gotovo dvočasovnog koncerta izveo niz hitova kojima je ostavio dubok trag na regionalnoj muzičkoj sceni.

Na posebno oduševljenje i ovacije prisutnih naišle su pjesme „Tamara“, „Jači od sudbine“, „Dok svira radio“, „U tvojim očima“, „Ne vjerujem tvojim usnama“, „Vukovi umiru sami“...

Takođe, hrvatski muzičar predstavio je publici u crnogorskoj Prijestonici više melodija novijeg datuma. Koncert je završio pjesmom “Kuda idu izgubljene djevojke”.

Neposredno nakon koncerta, Novković nije krio oduševljene prijemom , na koji je naišao kod cetinjske publike.

"Moram da kažem da sam oduševljen što sam imao priliku da dođem I pjevam u crnogorsku Prijestonicu, jer već godinama nastupam po Crnoj Gori, ali ovo je moj prvi koncert na Cetinju", kazao je Novković.

Jedan od najpopularnijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije, 22. decembra prošle godine, spektakularnim koncertom u zagrebačkoj dvorani „Dražen Petrović“ obilježio je 25 godina muzičke karijere.

Ipak, prvi koncert u 2012 godini održao je baš večeras na Cetinju.

"Moram da priznam da je posebno dobar osjećaj kada svojom muzikom obradujete ljude na neke praznične dane. Publika je uživala u muzici, ali mislim da je taj osjećaj bio pojačan, zbog činjenice da se održava za vrijeme Božića"kazao je Novković.

Organizator koncerta bila je Prijestonica, koja je obećala da će Božićni koncert prerasti u zaštitni znak Cetinja.

Galerija

Bonus video: